ΝΕΑ

Η Tesla αναβαθμίζει το Model 3

Ελλάδα 16:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Tesla αναβαθμίζει το Model 3

ΝΕΑ

Η Tesla αναβαθμίζει το Model 3

ΝΕΑ

Το σίριαλ με την επανασχεδίαση του Model 3 από την Tesla συνεχίζεται. Η παρουσίασή του αναμένεται, ως συνήθως. Όμως, αυτή τη φορά ανακοινώνονται δεδομένα όλο και πιο συχνά.

Advertisement
Advertisement

Το σχέδιο «Project Highland» της Tesla επανέρχεται στην επικαιρότητα ως αυτό που θα σημάνει την επανασχεδίαση αλλά και την επικαιροποίηση εξοπλισμού του Model 3.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι αράδες, υποτίθεται ότι (ενδεχομένως να) έχει ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής του επανασχεδιασμένου αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου. Αυτό δεν θα έχει μόνο σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις, συγκριτικά, αλλά και νέα στοιχεία στον εξοπλισμό του.

Όπως ίσως είναι γνωστό, το ανανεωμένο Model 3 θα αρχίσει να κατασκευάζεται στην Κίνα. Οι πληροφορίες που υπάρχουν επιβεβαιώνουν ότι σε αυτό θα είναι διαθέσιμες, πλέον, προς τους αγοραστές επιλογές, όπως αεριζόμενα καθίσματα εμπρός, εσωτερικό φωτισμό αλλά και αναβαθμισμένο ηχοσύστημα.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το τελευταίο θα διαθέτει σύστημα «Dolby Atmos» κάτι που αναμένεται να αναβαθμίσει τη λεγόμενη εμπειρία χρήστη σε αυτόν τον τομέα.

Εάν όντως αυτές οι πληροφορίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, θα αλλάξει την ως τώρα επικρατούσα άποψη ότι το «Project Highland» αφορούσε κυρίως στην αλλαγή στον τρόπο κατασκευής του μοντέλου στην γραμμή παραγωγής.

Advertisement

Υπό αυτό το αρχικό πρίσμα, ο σκοπός των ανθρώπων της Tesla ήταν να μειωθεί το κόστος, να αυξηθεί η αποδοτικότητα και ο αριθμός των κατασκευαζόμενων αυτοκινήτων για να επιτευχθεί ο στόχος των αυξημένων ετήσιων πωλήσεων του Model 3. Ωστόσο, μάλλον το σχέδιο περιλαμβάνει και άλλα στοιχεία που θα ικανοποιούν περισσότερο τους υποψήφιους αγοραστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Που θα γίνει το νέο εργοστάσιο της Tesla;
Αυξάνουν πάλι τις τιμές των Tesla
To Tesla Model 3 και ο… τάρανδος (+video)

Advertisement