Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To νέο Suzuki Swift φορά τα… αθλητικά του

Ελλάδα 23:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To νέο Suzuki Swift φορά τα… αθλητικά του

ΝΕΑ

To νέο Suzuki Swift φορά τα… αθλητικά του

ΝΕΑ

Η ιαπωνική μάρκα παρουσιάζει μια σπορ έκδοση της νέας γενιάς του επιτυχημένου σούπερ μίνι της.

Advertisement
Advertisement

Τα λεγόμενα kei cars (αυτές τις ιδιαιτέρως δημοφιλείς, στην Ιαπωνία, «μινιατούρες») θα έχουν την τιμητική τους στο επερχόμενο Tokyo Auto Salon 2024, αλλά το… ευρωπαϊκό μάτι, στρέφεται αλλού.

Λίγο πριν η νέα γενιά του Suzuki Swift, αρχίσει το εμπορικό ταξίδι της, η αυτοκινητοβιομηχανία μας δείχνει κάτι που σίγουρα ανοίγει την όρεξη. Αλλά…

Όσο κι αν θα θέλαμε, το Swift Cool Yellow Rev Concept δεν είναι μια πρόγευση της επόμενης γενιάς Swift Sport, αλλά μια προσαρμοσμένη έκδοση του στάνταρ μοντέλου, με μια ιδιαίτερη σπορ πινελιά.

Advertisement
Advertisement

Αυτό, τουλάχιστον, καθιστά σαφές η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία, οπότε θα χρειαστεί λίγο ακόμα υπομονή, για τα αποκαλυπτήρια της κορυφαίας έκδοσης του best-seller της.

Η απόχρωση Cool Yellow Metallic συνδυάζεται με γραφικά Swift στο προφίλ, σκούρο γκρι τόνο, καλύμματα προβολέων και ένα σετ ζάντες αλουμινίου με μαύρο φινίρισμα. Δεν αναφέρεται καμία αναβάθμιση του συστήματος κίνησης καθώς το concept σχεδιάστηκε περισσότερο για να προμοτάρει την άφιξη της νέας γενιάς του μικρού hatchback.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Μάρτιο στην Ελλάδα το νέο Suzuki Swift!
Το Suzuki Jimny είναι ιδανικό και ως εκχιονιστικό!
Συνεχίζει να καλπάζει η αγορά του αυτοκινήτου