Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Subaru «αγριεύει» τα Rex και Crosstrek

Ελλάδα 23:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Subaru «αγριεύει» τα Rex και Crosstrek

ΝΕΑ

Η Subaru «αγριεύει» τα Rex και Crosstrek

ΝΕΑ

Η Subaru ετοιμάζει μια νέα σειρά εξοπλισμού για τα δημοφιλή της μοντέλα Rex και Crosstrek.

Advertisement
Advertisement

Η Subaru έχει ανακοινώσει την συμμετοχή της στο πολυαναμενόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο στις αρχές Ιανουαρίου 2023 και μάλιστα θα έχει δυναμική παρουσία με όλα της τα νέα μοντέλα. Εκτός από την ολοκληρωμένη γκάμα της, η Subaru ετοιμάζει και κάποιες εκπλήξεις για τους επισκέπτες παρουσιάζοντας ειδικά πακέτα εξοπλισμού στα πιο δημοφιλή της μοντέλα.

Σε εικόνες που δημοσίευσε η ιαπωνική μάρκα μας δείχνει για πρώτη φορά κάποια πακέτα αξεσουάρ τα οποία ονομάζει Boost Gear τα οποία βρίσκουν εφαρμογή στα μοντέλα Crosstrek και Rex. Τα δύο μοντέλα εμφανίζονται με την πλήρη εξοπλισμό που είναι προσανατολισμένος για εκτός δρόμου διαδρομές και περιπέτειες στη φύση.

Advertisement
Advertisement

Το πακέτο Boost Gear του Crosstrek περιλαμβάνει ελαστικά της Yokohama για σκληρή χρήση εκτός δρόμου, μαύρο προστατευτικό αυτοκόλλητο στο εμπρός μέρος του καπό, LED προβολείς ομίχλης, LED φώτα στην οροφή και πλευρικές ποδιές με σκαλοπάτι για πιο εύκολη πρόσβαση. Το αυτοκίνητο δείχνει στις εικόνες ελαφρώς πιο ψηλό σε σχέση με την απλή έκδοση, κάτι που μαρτυρά ενισχυμένο κιτ αναρτήσεων.

Στην περίπτωση του SUV Rex, το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει επίσης νέους τροχούς με ελαστικά All-Terrain της Yokohama. Στο αυτοκίνητο συναντάμε επίσης αλουμινένιες ποδιές και ματ βαμμένη οροφή, ενώ στο Rex δεν έχουμε έξτρα προβολείς LED. Το Rex είναι εφοδιασμένο με τον 1,2 λίτρων κινητήρα απόδοσης 80 ίππων ο οποίος συνεργάζεται με CVT αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Περισσότερα για τα πακέτα εξοπλισμού της Subaru θα δούμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου το Τόκιο σε μερικές εβδομάδες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παρουσιάστηκε το νέο Subaru Impreza (+video)
Ακόμα ένα teaser του νέου Subaru Impreza
Subaru Forester: Ποιος να συγκριθεί μαζί του;

Advertisement