Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Saleen θα «πειράξει» (πολύ) τη Mustang

Ελλάδα 3:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Saleen θα «πειράξει» (πολύ) τη Mustang

ΝΕΑ

Η Saleen θα «πειράξει» (πολύ) τη Mustang

ΝΕΑ

Η Saleen ετοιμάζει για τους λάτρεις της Mustang και των επιδόσεων, τρεις νέες ειδικές εκδόσεις με την υπογραφή της και απόδοση που θα φτάνει έως και τους 800 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Η νέα κουπέ Mustang δεν έχει ξεσηκώσει μόνο τους λάτρεις της μάρκας και του μοντέλου αλλά όπως φαίνεται, έχει προκαλέσει και τους βελτιωτικούς οίκους.

Παραδοσιακά η Saleen ασχολείται με τα μοντέλα της Mustang, οπότε τώρα μοιάζει πολύ λογικό και αναμενόμενο να μας δώσει ένα teaser με το οποίο μας προϊδεάζει (μαζί με τους φίλους του μοντέλου) για το τι πρέπει να περιμένουμε ως δική της πρόταση το 2024. Με αφορμή τα 59α γενέθλια της Mustang, η Saleen μας ενημερώνει πως ετοιμάζει όχι μόνο μια αλλά τρεις προτάσεις Saleen Mustang.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο είναι το White Label με απόδοση 507 ίππων- όπως και το εργοστασιακό Dark Horse αλλά προφανώς και με επεμβάσεις σε άλλα μέρη του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια, θα υπάρχει η Yellow Label, με τους 760 ίππους, ενώ στην κορυφή των προτάσεων τοποθετείται η Black Label, με τους 811 ίππους. Με δεδομένο το ότι η νέα Mustang θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε έως το 2024 για να δούμε την τελική μορφή των προτάσεων της Saleen.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Ford Mustang είναι το πιο δημοφιλές σπορ μοντέλο
Ford Mustang Mach-E RWD 294 PS: Το απόλυτο αγχολυτικό
Ford: Τι είναι το BlueCruise και πως λειτουργεί (+video)