Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ruf Automobile επιστρέφει με το Bergmeister

Ελλάδα 13:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ruf Automobile επιστρέφει με το Bergmeister

ΝΕΑ

Η Ruf Automobile επιστρέφει με το Bergmeister

ΝΕΑ

Η Ruf Automobile GmbH επιστρέφει δυναμικά, λανσάροντας το νέο Bergmeister. Το μοντέλο είναι ένα speedster χωρίς οροφή με αμάξωμα από ανθρακόνημα, αερόψυκτο κινητήρα 450 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Το RUF Bergmeister κάνει το ντεμπούτο του ως Speedster εμπνευσμένο από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα αναβάσεων της Porsche.

Το Ruf Bergmeister ή απλά το Project RBS, αποτελεί φόρο τιμής σε οχήματα από το παρελθόν όπως η Porsche 906, η 909 Bergspyder και η 718 RS 60 Spyder, σχεδιασμένα από τον Tony Hatter.

Πολλά κομμάτια του αμαξώματος του Ruf Bergmeister, είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Ο εμπρός προφυλακτήρας, διαθέτει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, που πλαισιώνονται από αεροδυναμικά πτερύγια.

Advertisement
Advertisement

Τα μπροστινά και πίσω φτερά έχουν καμπύλες γραμμές που το σχήμα τους… ξεθωριάζει στο τέλος του αμαξώματος, το κοντό παρμπρίζ, το κάλυμμα κινητήρα με ενσωματωμένη πτέρυγα και το πίσω μέρος του τύπου ducktail, είναι τα χαρακτηριστικά του σχεδίου. Η απουσία οροφής, τα πράσινα γραφικά, που κάνουν αντίθεση με το λευκό βαμμένο αμάξωμα, οι ζάντες αλουμινίου πέντε ακτίνων (19 ιντσών) και τα πολύ φαρδιά ελαστικά στο πίσω μέρος κάνουν την Ruf Bergmeister να ξεχωρίζει.

Προχωρώντας στο εσωτερικό, σχεδόν ολόκληρη η καμπίνα καλύπτεται από μαύρο Alcantara, συμπεριλαμβανομένου του ταμπλό, των επενδύσεων στις πόρτες και του τιμονιού. Το μαύρο «σπάει» η ρετρό ταπετσαρία ταρτάν για τα μπάκετ καθίσματα και τα πεντάλ αλουμινίου.

Advertisement

Το speedster, κινείται από ένα αερόψυκτο 3,6 λίτρων flat-six κινητήρα με turbo, που αποδίδει 450 ίππους υπεραρκετούς για την ελαφριά φύση του Bergmeister. Η ισχύς μεταδίδεται στον πίσω άξονα μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων με τη βοήθεια ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης. Τα φρένα έχουν επίσης αναβαθμιστεί με αεριζόμενους και διάτρητους κεραμικούς δίσκους 350 mm που διαθέτουν δαγκάνες έξι εμβόλων μπροστά και τετραπίστονες δαγκάνες πίσω.

Advertisement

Η Ruf δεν ανακοίνωσε την τιμή του Bergmeister ή πόσα κομμάτια θα παραχθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Porsche χρειάστηκε 20 χρόνια για να «πιάσει» την επίδοση της θρυλικής Ruf Yellowbird (+video)
Πόσο θα πουληθεί αυτή η Porsche 911 της RUF BTR;
Porsche: Off road supercar με 740 ίππους;

Advertisement