Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δεν… μασάνε από τον κορωνοϊό

Ελλάδα 6:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν… μασάνε από τον κορωνοϊό

ΝΕΑ

Δεν… μασάνε από τον κορωνοϊό

ΝΕΑ

Οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων στη Ρωσία κατάφεραν να καταγράψουν διψήφιο ποσοστό ανόδου παρά την εξάπλωση του επικίνδυνου ιού.

Advertisement
Advertisement

Άνοδο 23% σημείωσαν οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων στην Ρωσία τον Μάρτιο τη στιγμή που οι αντίστοιχες πωλήσεις στην υπόλοιπη Ευρώπη καταγράφουν κάθετη πτώση.

Ειδικότερα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εταιρείας αναλύσεων Autostat τον τρίτο μήνα του 2020 διατέιθηκαν 160.640 νέα αυτοκίνητα, καταγράφοντας άνοδο 23% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019. Επίσης στο πρώτο τρίμηνο ανήλθαν σε 375.649 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 16% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα το 2019.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με αναλυτές οι καταναλωτές έσπευσαν να αγοράσουν καινούριο αυτοκίνητο εξαιτίας της απότομης ανόδου των τιμών που θα προκαλέσει η πτώση της ισοτιμίας του ρουβλίου. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων έχουν κλείσει ώστε να βοηθήσουν στη μη εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ο Sergei Udalov, εκπρόσωπος της εταιρείας Autostat δήλωσε ότι η άνοδος των πωλήσεων δεν θα συνεχιστεί τον Απρίλιο και η μόνη πιθανότητα ανάκαμψης της ρωσικής αγοράς μπορεί να προέλθει μόνο από εγχώριους κατασκευαστές, οι οποίοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά να κρατήσουν χαμηλά τις τιμές, καθώς τα εξαρτήματα παράγονται σε τοπικό επίπεδο…

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Έδωσε προκαταβολή 22.500 ευρώ για ανύπαρκτο Mercedes Vito Tourer!

Έτσι θα εκδώσετε online Υπεύθυνη Δήλωση ή Εξουσιοδότηση για μεταβίβαση ΙΧ!

Advertisement

Πότε ισχύει η 3μηνη αναστολή δόσεων σε δάνεια αυτοκινήτων