Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Rolls-Royce και σε αγροτικό

Ελλάδα 12:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Rolls-Royce και σε αγροτικό

ΝΕΑ

Η Rolls-Royce και σε αγροτικό

ΝΕΑ

Η Rolls-Royce Cullinan επικεντρώνεται ολοένα στο να μας δώσει μια πειστική ιδέα για το πώς θα μοιάζει τελικά, οι τελευταίες φωτογραφίες πάντως καταφέρνουν να μας βάλουν στο κλίμα. Το πρώτο SUV της μάρκας φορά εδώ διαφορετικά ρούχα απ ότι περιμέναμε…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Για παράδειγμα, η KleberSilva έχει φανταστεί τhn Cullinan ως… φορτηγό. Το όχημα παραμένει πανομοιότυπο με την πραγματική υλοποίηση μέχρι τις κολόνες Β, ενώ από την C και πίσω η διαμόρφωση είναι κατάλληλη προκειμένου να χωρέσει η καρότσα. Η XTomi αποφάσισε ότι πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση, αλλά ο ψηφιακός καλλιτέχνης ξεπέρασε τον εαυτό του γεννώντας πέντε ακόμη παράγωγα.

Rolls-royce-cullinan-renderings-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

Ένα από αυτά ονομάζεται «Sport» και προσθέτει ένα διαφορετικό κιτ αμαξώματος, σκούρα απόχρωση στα παράθυρα, μεγαλύτερους τροχούς και χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος. Μια έκδοση Shooting Brake του SUV αφαιρεί τις πίσω πόρτες και επιτρέπει στις εμπρός να ανοίγουν προς τα πίσω.

Διαθέτει μικρότερο μεταξόνιο, όπως και το «Coupe» με το περίεργο πίσω άκρο. Το Cabriolet μπαίνει σε μια ανεξερεύνητη αγορά, με τους πλαστικούς προφυλακτήρες, τη γρίλια και τα πλαϊνά στοιχεία, τις μαύρες λαβές θυρών, τα περιβλήματα των πλευρικών καθρεφτών, τους προβολείς αλογόνου και τις ατσάλινες ζάντες.

Advertisement

Rolls-royce-cullinan-renderings-tsiro-640