Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι Ringbrothers μεταμορφώνουν μία Ford Mustang (+video)

Ελλάδα 8:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι Ringbrothers μεταμορφώνουν μία Ford Mustang (+video)

ΝΕΑ

Οι Ringbrothers μεταμορφώνουν μία Ford Mustang (+video)

ΝΕΑ

Αυτή είναι η «CAGED», μια άγρια ​​Ford Mustang του 1964 που έχει έρθει στην σύγχρονη εποχή μετά από 4.200 ώρες δουλειάς.

Advertisement
Advertisement

Οι Ringbrothers έκαναν ξανά το θαύμα τους. Αυτή τη φορά πάνω σε μία Mustang του 1964.

Δημιουργώντας μια Mustang που δεν μοιάζει με καμία άλλη, η εταιρία αναπαλαιώσεων και βελτιώσεων Ringbrothers, της έβαλαν ένα νέο πλαίσιο «άνοιξαν και τράβηξαν» το αμάξωμα κατά μία ίντσα και την έβαψαν σε μια απόχρωση γνωστή ως BASF Glasurit «Burgundy Brave».

Πολλά μοναδικά εξαρτήματα βρίσκονται σε όλο το σώμα της CAGED, όπως ειδικά κατασκευασμένα πίσω φώτα, μπροστινή «μάσκα», σήματα και εμβλήματα. Διαθέτει επίσης διακοσμητικά από τιτάνιο και κάθεται σε ένα σετ τροχών της EVOD Industries με διαστάσεις 18×9 μπροστά και 18×11 πίσω, και ελαστικά Continental 245/40 εμπρός και 285/40 πίσω.

Advertisement
Advertisement

Οι Ringbrothers έχουν δημιουργήσει νέα υποπλαίσια για τις αναρτήσεις (πολλαπλών συνδέσμων εμπρός και πίσω από Corvette), ένα νέο σύστημα διεύθυνσης και χρησιμοποιούν φρένα της Baer με εξαπίστωνες δαγκάνες και δίσκους 14 ιντσών μπροστά και πίσω.

Ένας νέος κινητήρας (Ford Performance 5.0 λίτρων Coyote V8 με 430 ίππους) φροντίζει για την κίνηση μέσω ενός αυτόματου κιβώτιου 10 ταχυτήτων. Η Ringbrothers έχει επίσης εγκαταστήσει σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο χάλυβα Flowmaster.

Advertisement

Το εσωτερικό της CAGED Mustang έχει επίσης αναβαθμιστεί και τώρα διαθέτει ρυθμιζόμενο τιμόνι, νέα όργανα ελέγχου από την Dakota Digital και σύστημα κλιματισμού Vintage Air Gen IV Magnum Evaporator.

Advertisement

«Κάθε κομμάτι αυτού του αυτοκινήτου έχει αναβαθμιστεί με γνώμονα τα αυθεντικά σχεδιαστικά στοιχεία, μέχρι τα εμβληματικά πίσω φώτα της Mustang, το καπάκι βενζίνης ακόμη και τα logo», δήλωσε ο συνιδρυτής της Ringbrothers , Jim Ring και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες, που μπήκαν στο σχεδιασμό και είμαστε περήφανοι για αυτή την πτυχή της κατασκευής. Μόνο το έμπειρο μάτι θα μπορεί να διακρίνει τις διαφορές».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Dodge Charger των Ringbrothers, κόβει την ανάσα! (+video)
Η Ringbrothers παρουσιάζει το πρώτο της Mercury Cougar του 1968
Ένα διαφορετικό Ford F-100 με 415 ίππους