Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ψηφιακή Maserati Neptune

Ελλάδα 23:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ψηφιακή Maserati Neptune

ΝΕΑ

Η ψηφιακή Maserati Neptune

ΝΕΑ

Όλα δείχνουν πως η Maserati μπαίνει σε μια νέα άκρως δημιουργική εποχή και αυτό δίνει το έναυσμα σε πολλούς σχεδιαστές να οραματιστούν εντυπωσιακές δημιουργίες με το έμβλημα της ιταλικής φίρμας όπως για παράδειγμα το συγκεκριμένο πρωτότυπο με την ονομασία Neptune.

Advertisement
Advertisement

Η έλευση της νέας MC20 αποτελεί την ζωντανή απόδειξη πως η Maserati βρίσκεται σε μια δημιουργική τροχιά η οποία πιθανότατα θα της επιτρέψει να ξανακερδίσει την αίγλη ως ένας από τους κορυφαίους σπορ κατασκευαστές στον κόσμο.

Αυτή η θετική πορεία φαίνεται πως δίνει το κίνητρο σε αρκετούς ανεξάρτητους σχεδιαστές όπως ο ιταλός Andrea Piccirillο που ασχολείται με τον σχεδιασμό αυτοκινήτων αλλά και σκαφών αναψυχής και ο οποίος ανέβασε στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής ένα άκρως εντυπωσιακό ψηφιακό πρωτότυπο με την ονομασία Neptune.

maserati neptune rendering

Advertisement
Advertisement

Δεν πρόκειται απλά για μια παραλλαγή βασισμένη στην MC20 αλλά για μια σαφώς πιο τολμηρή πρόταση η οποία φαίνεται πως συνδυάζει τις αεροδυναμικές απαιτήσεις με την κομψότητα των γραμμών της σιλουέτας η οποίες θυμίζουν αρκετά αγωνιστικό πρωτότυπο σε έκδοση δρόμου. Η αλήθεια είναι πως το Neptune μοιάζει περισσότερο με αυτοκινητικό γλυπτό παρά για μια δημιουργία η οποία δίνει βάρος και σε πρακτικούς τομείς καθώς για παράδειγμα αναλογικά με τις διαστάσεις του αυτοκινήτου ο χώρος που έχει δοθεί για την καμπίνα και πολύ περισσότερο το ύψος της οροφής δείχνουν εξαιρετικά περιορισμένα για να πούμε πως έχει προβλεφθεί η φιλοξενία επιβατών. Αυτό βέβαια δεν αλλοιώνει τις εντυπώσεις καθώς δύσκολα μπορούμε να σκεφθούμε πως κάποιος δεν θα δηλώσει εντυπωσιασμένος με τις καμπύλες της Maserati Neptune.

maserati neptune rendering

Διαβάστε επίσης

Advertisement

PSA και FCA παρουσίασαν το λογότυπο Stellantis

Η Maserati GranTurismo Targa είναι απλά πανέμορφη

Advertisement

H Maserati MC20 εν δράσει (video)

 

 

Advertisement