Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Maserati MC20 εν δράσει (video)

Ελλάδα 10:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Maserati MC20 εν δράσει (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Maserati MC20 εν δράσει (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H σημαντικότερη ίσως πρεμιέρα των τελευταίων εβδομάδων αφορούσε στη νέα, συγκλονιστική Maserati MC20!

Advertisement
Advertisement

Ένα μοντέλο που σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία, ανοίγει ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο στην ιστορία του brand. Μάλιστα είναι τόση η σημασία του για τη Maserati που έστησε μία πραγματικά φαντασμαγορική εκδήλωση για να την αποκαλύψει στον κόσμο!

Η MC20 είναι ένα εντυπωσιακό σε εμφάνιση αν και δίχως υπερβολές sportscar. Οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω ενώ κοιτώντας τη νέα Maserati από ψηλά, μπορείς να δεις τον θηριώδη V6 που έχει τοποθετημένο στο κέντρο.

Οι τεράστιοι τροχοί τραβούν το μάτι, με το δυναμικό τους σχέδιο να κλέβει την παράσταση. Πίσω σχεδόν… τρομακτικό διαχύτη και δύο απολήξεις εξάτμισης που είναι τοποθετημένες πάνω από αυτόν.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό διαθέτει μπάκετ καθίσματα με μαύρο/μπλε δέρμα ενώ εκτεταμένη είναι η χρήση ανθρακονημάτων. Ειδικά στη βάση της κεντρικής κονσόλας, εκεί όπου είναι τα κουμπιά που επιλέγουν Drive, όπισθεν ή Manual.

H Maserati MC20 παίρνει ώθηση από τον «Nettuno» – έτσι βάφτισαν οι Ιταλοί τον 3λιτρο V6 Twin Turbo κινητήρα με ξηρό καρτέρ, δύο υπερσυμπιεστές, δύο μπουζί σε κάθε κύλινδρο και διπλό σύστημα ψεκασμού, που προσφέρει 621 άλογα στις 7500 στροφές/λεπτό και 730 Nm ροπής στις 3000-5500 στροφές/λεπτό.

Δείτε την εντυπωσιακή Maserati MC20 εν δράσει, στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Maserati Ghibli Hybrid με 330 ίππους (+video)

Advertisement

Η νέα εποχή της Maserati

Maserati Ghibli και Quattroporte Trofeo: Τα ταχύτερα sedan με 326 χλμ τελική (+video)