Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι πρώτες ψηφιακές φωτογραφίες της Mercedes-Benz EQA

Ελλάδα 19:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι πρώτες ψηφιακές φωτογραφίες της Mercedes-Benz EQA

ΝΕΑ

Οι πρώτες ψηφιακές φωτογραφίες της Mercedes-Benz EQA

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz ετοιμάζει μια ολόκληρη οικογένεια ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα περιλαμβάνει μία έκδοση μηδενικών ρύπων, του crossover GLA. Το προφανές όνομα του είναι EQA και δοκιμάζεται ήδη στους δημόσιους δρόμους της Σκανδιναβίας.

Advertisement
Advertisement

 

Οι δρόμοι των βόρειων χωρών παρουσιάζουν μεγάλη κινητικότητα καθώς πολλά πρωτότυπα (ιδιαίτερα ηλεκτρικά) δοκιμάζονται εκεί επειδή οι καιρικές συνθήκες είναι ακραίες. Το ηλεκτρικό Crossover της Mercedes-Benz έκανε την εμφάνισή του με (ελαφρύ) καμουφλάζ, κάτι που επέτρεψε στους γραφίστες να κάνουν την ψηφιακή απεικόνισή του.

Mercedes-Benz EQC: Η παραγωγή ξεκίνησε

Advertisement
Advertisement

Οι συνολικές διαστάσεις του αμαξώματος και οι αναλογίες είναι παρόμοιες με το GLA με σημείο διαφοροποίησης, στο εμπρός μέρος με την «μάσκα» να ξεχωρίζει. Τα χαρακτηριστικά έρχονται από την EQC, με «κλειστή μάσκα» πλαισιωμένη από φωτιστικά σώματα με σκούρο χρώμα. Στο πίσω μέρος, οι τροποποιήσεις σε σύγκριση με την GLA, είναι λιγότερες με πιο αξιοσημείωτη να είναι η λωρίδα LED, που συνδέει τα πίσω φώτα. Το κάτω τμήμα του προφυλακτήρα είναι σχεδιασμένο από την αρχή με εμφανή την έλλειψη τελικών για τις εξατμίσεις.

Mercedes-Benz EQV με 400 χλμ αυτονομία (+Video)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η EQA παραγωγής θα έχει ηλεκτροκινητήρα με αυτονομία 480 χιλιομέτρων. Θα υπάρχουν αρκετές παραλλαγές στην χωρητικότητα μπαταριών και στην απόδοσή τους, μαζί με ένα μοντέλο AWD (τετρακίνητο). Με δεδομένο το πρόσφατο λανσάρισμα της νέας GLA, αναμένουμε να δούμε την τελική έκδοση παραγωγής της EQA σε τουλάχιστον 12 μήνες από τώρα.

Advertisement

 

Καταφθάνει και η ηλεκτρική Mercedes-Benz EQS!