Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η «προφητεία» της Hyundai (video)

Ελλάδα 11:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «προφητεία» της Hyundai (video)

ΝΕΑ

Η «προφητεία» της Hyundai (video)

ΝΕΑ

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή στο Σαλόνι της Γενεύης η Hyundai μας προϊδεάζει για το πρωτότυπο ηλεκτρικό sports sedan με την σημειολογική ονομασία Prophecy

Advertisement
Advertisement

Η κίνηση της Hyundai μοιάζει σαν η κορεάτικη εταιρία να θέλει να δώσει μια προφητεία για το μέλλον της αυτοκίνησης βαφτίζοντας το νέο της πρωτότυπο Prophecy. Πρόκειται για ένα άκρως φουτουριστικό sports sedan που φυσικά ενσωματώνει πλήρως ηλεκτρική τεχνολογία.

Το teaser video που έδωσε στη δημοσιότητα μας δίνει μια πρώτη γεύση από τη σιλουέτα του αυτοκινήτου στην οποία κυριαρχούν οι όμορφες καμπύλες αλλά και το έντονο παιχνίδι με τις φωτεινές επιφάνειες. Σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιασμού SangYup Lee το Prophecy δεν ακολουθεί τις γνωστές τάσεις αλλά μας παρουσιάζει γραμμές και φόρμες που μπορούν να αντέξουν στο χρόνο.

Advertisement
Advertisement

Η Hyundai τονίζει πως το Prophecy αποτελεί ένα δείγμα της αισθητικής κατεύθυνσης που θα ακολουθήσουν τα ηλεκτρικά μοντέλα της εταιρίας. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σε επίπεδο τεχνικών προδιαγραφών πέραν του ότι πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Το Prophecy θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 3 Μαρτίου στη Γενεύη στο πλαίσιο της παρουσίασης του στρατηγικού πλάνου της Hyundai για τα μελλοντικά της σχέδια. Οι πρώτες εικόνες του Prophecy έρχονται λίγες ημέρες μετά την επιβεβαίωση της συνεργασίας μεταξύ της Hyundai και της start-up Canoo για την εξέλιξη μιας πλήρως ηλεκτρικής πλατφόρμας τύπου skateboard η οποία θα αποτελέσει τη βάση για όλα τα μελλοντικά ηλεκτρικά Hyundai και Kia.