Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche σου επιτρέπει να δημιουργήσεις το δικό σου αυτοκίνητο

Ελλάδα 14:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Porsche σου επιτρέπει να δημιουργήσεις το δικό σου αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Η Porsche σου επιτρέπει να δημιουργήσεις το δικό σου αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Η Porsche ανακοίνωσε την επέκταση των προγραμμάτων που επιτρέπουν στους πελάτες της να δημιουργήσουν το προσωπικό αυτοκίνητο των ονείρων τους.

Advertisement
Advertisement

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η αυτοκινητοβιομηχανία αναβίωσε το πρόγραμμα Sonderwunsch (που σημαίνει ειδική ευχή) από τα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Αυτό επιτρέπει στους πελάτες να σχεδιάσουν μεμονωμένα αυτοκίνητα στο μέλλον, τα οποία θα δημιουργηθούν από κοινού τόσο από τον πελάτη όσο και την ίδια την εταιρία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιμερισμό εργασιών στο εργοστάσιο προκειμένου να ικανοποιηθούν οι αποκλειστικές επιθυμίες του πελάτη τόσο στα χρώματα, όσο και στα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν κατά την κατασκευή του εκάστοτε αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

«Στοχεύουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα των απαιτητικών πελατών για τους οποίους η μάρκα είναι μέρος του προσωπικού τους τρόπου ζωής», δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος Εξατομίκευσης της Porsche, Alexander Fabig, στο Top Gear.

«Παράλληλα αποσκοπούμε στην επιμέρους βελτίωση εξέλιξης των συγκεκριμένων οχημάτων. Ο πελάτης γίνεται μέλος της ομάδας ανάπτυξης που αποτελείται από ειδικούς, αλλά και τις Porsche Exclusive Manufaktur, Porsche Classic και το τμήμα σχεδιασμού Style Porsche”.

Advertisement

Εκτός από το Sonderwunsch, η Porsche ανακοίνωσε την επέκταση του προγράμματος Exclusive Manufaktur, επιβεβαιώνοντας ότι “σημαντικά περισσότερες” επιλογές θα είναι διαθέσιμες στο μέλλον, όπως επιλογές εξωτερικού φινιρίσματος, λογότυπα στο εσωτερικό, φωτισμός στις πόρτες κατά την είσοδο και πολλά άλλα.

Η Porsche διαθέτει επίσης το πρόγραμμα Tequipment που αναβαθμίζει τις επιδόσεις και την απόδοση των 911 γενιάς 996 και 959.

Advertisement

Η Porsche θα προσφέρει επίσης στο άμεσο μέλλον μια σειρά ειδικών εξαρτημάτων εκτός δρόμου στους ιδιοκτήτες της Cayenne.

«Με τις νέες προσφορές ανταποκρινόμαστε στη μεγάλη παγκόσμια ζήτηση για τα προϊόντα μας», πρόσθεσε ο Fabig.
«Ξεκινώντας με νέες δυνατότητες εξατομίκευσης μέσω της πρόσθετης γκάμας Performance Parts, έως την πραγματοποίηση μοναδικά εξατομικευμένων σπορ αυτοκινήτων, έχουμε τη σωστή επιλογή για κάθε πελάτη», τόνισε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Porsche εξελίσσει την ηλεκτρική Macan
Στα χέρια μας 5 από τις καλύτερες Porsche της ιστορίας
Ο ιδιοκτήτης της Rimac… κοντράρεται με Porsche Taycan Turbo S! (video)