Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche 911 Turbo S ακόμη πιο ισχυρή

Ελλάδα 23:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Porsche 911 Turbo S ακόμη πιο ισχυρή

ΝΕΑ

Η Porsche 911 Turbo S ακόμη πιο ισχυρή

ΝΕΑ

H γερμανική φίρμα παρουσιάζει την πιο ισχυρή και ταυτόχρονα μοναδική σε εμφάνιση έκδοση της Porsche 911 Turbo S.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Στην Porsche έχουν αναβαθμίσει τον twin-turbo 3,8 λτ. 6κύλινδρο κινητήρα της 911 Turbo S, χαρίζοντάς του επιπλέον 27 άλογα ισχύος και 607 συνολικά, αλλά και 750 Nm ροπής. Ως αποτέλεσμα της παραπάνω αναβάθμισης, το 0-100 km/h της 911 Turbo S Exclusive έρχεται σε μόνο 2,9 sec, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 330 km/h.

Στο πεδίο της εμφάνισης, το νέο σπέσιαλ sportscar της Porsche έρχεται σε έναν ειδικό χρυσό εξωτερικό χρωματισμό, με carbon ρίγες στο καπό και την οροφή. Από ανθρακονήματα είναι οι πλαϊνές ποδιές, ενώ υπάρχουν και ειδικές ζάντες 20 ιντσών.
Porsche-911-Turbo-S-Exclusive-Series-640

Advertisement
Advertisement

Ξεχωρίζουν επίσης στα πλαϊνά οι αεραγωγοί με carbon επένδυση, η νέα πίσω αεροτομή και διαχύτης, αλλά και η πιο σπορ εξάτμιση σε μαύρη απόχρωση. Στο εσωτερικό, συναντούμε νέα σπορ μαύρα δερμάτινα καθίσματα με χρυσές ραφές, αλκαντάρα οροφή, carbon επενδύσεις και ειδική πλακέτα με τον αριθμό κατασκευής του κάθε αυτοκινήτου.

H Porsche έχει επίσης ενισχύσει τα φρένα της ειδικής αυτής 911 με κεραμικούς δίσκους, ενώ έχει προσθέσει σύστημα παθητικής τετραδιεύθυνσης, καθώς και το πακέτο Sport Chrono, μαζί με την ενεργή ανάρτηση Porsche Active Suspension Management. Συνολικά, από την Porsche Exclusive θα κατασκευαστούν μόνο 500 από αυτές τις ειδικές 911 Turbo S. Κάθε αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει και ένα αντίστοιχο ρολόι από την Porsche Design, φτιαγμένο από τιτάνιο.