Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η πιο εντυπωσιακή Toyota Supra

Ελλάδα 3:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πιο εντυπωσιακή Toyota Supra

ΝΕΑ

Η πιο εντυπωσιακή Toyota Supra

ΝΕΑ

Η Zacoe σχεδίασε ένα body kit για τη Supra που δεν μοιάζει με κανένα άλλο από αυτά που έχουμε δει να φτιάχνουν βελτιωτές από όλο τον κόσμο για το μοντέλο της Toyota.

Advertisement
Advertisement

Θα μπορούσε να είναι απευθείας για αγώνα της κατηγορίας GT3 στα Πρωταθλήματα Αντοχής Ευρώπης και Αμερικής η Toyota Supra με αυτό το body kit.

Η Toyota δείχνει να απολαμβάνει το γεγονός πως η νέα Supra έχει γίνει το «αγαπημένο μοντέλο» των βελτιωτών, με τους περισσότερους από αυτούς να θέλουν να έχουν τη δική τους πρόταση πάνω στο αυτοκίνητο. Στην προκειμένη περίπτωση, η Zacoe, μια εταιρεία που έχουμε δει στο πρόσφατο παρελθόν να ασχολείται με αυτοκίνητα της BMW (M8 Gran Coupe), έχει επέμβει σχεδόν ολιστικά στο σχέδιο της νέας Toyota Supra, με το αποτέλεσμα να «φωνάζει» από μακριά.

Με χαμηλωμένη ανάρτηση, μεγάλες προεκτάσεις στα φτερά εκατέρωθεν, τεράστιες προεκτάσεις των αεροδυναμικών βοηθημάτων εμπρός και πίσω, καθώς και καπό από ανθρακόνημα, το αυτοκίνητο είναι αγνώριστο. Φινιρισμένο σε αυτό το χακί με τη ματ υφή, το μοντέλο παραπέμπει στους αγώνες αυτοκινήτων και ιδιαίτερα σε αυτούς της κατηγορίας GT3 με τα εντυπωσιακά αμαξώματα που βασίζονται σε σπορ μοντέλα και πιστεύουμε πως θα μπορούσε να έχει και όλες εκείνες τις μηχανολογικές επεμβάσεις που θα δικαιολογούσαν μια αύξηση της ισχύος από τον κινητήρα της τάξης του… 200%.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Toyota: Μετά τους ημιαγωγούς την χτύπησε και ο κορωνοϊός
Με πίσω φώτα από την παλιότερη, η Toyota GR Supra ομορφαίνει (+video)
Η σπορ Toyota GR Corolla έρχεται! (+video)

 

Advertisement

 

 

Advertisement