Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η πιο μπλε Porsche 993 Speedster που έχουμε δει ποτέ

Ελλάδα 0:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πιο μπλε Porsche 993 Speedster που έχουμε δει ποτέ

ΝΕΑ

Η πιο μπλε Porsche 993 Speedster που έχουμε δει ποτέ

ΝΕΑ

Μία ειδική παραγγελία ενός πελάτη από το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών υποχρέωσε την Gunther Werks να προσφέρει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Advertisement
Advertisement

Όταν η Gunther Werks αποκάλυψε τη 993 Speedster Remastered το 2021, ήξερε πως μπορεί να κάνει εκπληκτικές τροποποιήσεις για κάθε λογής γούστο. Ένας θαυμαστής του μοντέλου από το Τέξας ζήτησε από την εταιρεία αυτό το έντονο «βασιλικό» μπλε και έτσι ιδού η πιο… μπλε Porsche που έχετε δει ποτέ.

Για τη δημιουργία κάθε 993 Speedster, η Gunther Werks χρησιμοποίησε πολλά μέρη από ανθρακονήματα, με σκοπό την ελαχιστοποίηση του βάρους.

Παρατηρείται εύκολα ότι τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό, αυτή η ξεχωριστή Porsche που βγήκε σε μόλις 25 μονάδες, είναι «ντυμένη» παντού σχεδόν με κάρμπον.

Advertisement
Advertisement

Το μπλε όχι απλά κυριαρχεί στη συγκεκριμένη 993 Speedster, αλλά είναι ο απόλυτος ηγέτης στη συνολική εμφάνιση.

Πέραν του αμαξώματος, οι ζάντες, τα καθίσματα της Alcantara, το ταμπλό, ακόμα και τα… πατάκια, όλα είναι χρώματος έντονου μπλε. «Παντρεμένα» βέβαια με τα ανθρακονήματα τα οποία δεν λείπουν σχεδόν από πουθενά.

Advertisement

Το σύνολο κατακτάει όποιον το δει από κοντά, χάρη στη μοναδική ποιότητα κατασκευής που σε συνδυασμό με το χρώμα, το ντιζάιν και τα μέρη από κάρμπον, σε κάνει να μένεις… άναυδος.

Advertisement

Τη «καρδιά» του αυτοκινήτου την ανέλαβε η Rothsport Racing και το αποτέλεσμα ήταν ένας αυξημένος σε ισχύ 6κύλινδρο των 4,0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 435 ίππους. Το κιβώτιο είναι χειροκίνητο και είναι αναβαθμισμένη έκδοση συγκριτικά με εκείνο της ορίτζιναλ της 993.

Κατανοείτε φυσικά, ότι μία τόσο συγκεκριμένη παραγγελία, με αυτήν την κατασκευή, τον χρωματισμό και τις λεπτομέρειες δε θα μπορούσε να είναι φθηνή. Έτσι, και οι 25 μονάδες που κατασκεύασε η Gunther Werks έφυγαν πολύ γρήγορα και κάθε μία από αυτές κόστισε στον πελάτη γύρω στις 850.000 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Gunther Werks αποκάλυψε μια σπέσιαλ 911!
H Gunther Werks Speedster εκτός από όμορφη, είναι και ικανή (+video)
Η εκπληκτική Porsche 993 Speedster της Gunther Werks

Advertisement