Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι παίκτριες της Μπαρτσελόνα και τα νέα τους CUPRA

Ελλάδα 16:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι παίκτριες της Μπαρτσελόνα και τα νέα τους CUPRA

ΝΕΑ

Οι παίκτριες της Μπαρτσελόνα και τα νέα τους CUPRA

ΝΕΑ

Κάθε παίχτρια της γυναικείας ομάδας της Μπαρτσελόνα παρέλαβε είτε ένα CUPRA Born, είτε ένα CUPRA Formentor VZ5 BAT Limited Edition.

Advertisement
Advertisement

Η CUPRA παρέδωσε τα πιο πρόσφατα λανσαρισμένα μοντέλα της σε παίκτριες της Μπαρτσελόνα. Ανάμεσά τους, ήταν και η πρεσβευτής της CUPRA, Αλέξια Πουτέγιας, καθώς και η Αϊτάνα Μπονμάτι. η οποία αναδείχθηκε φέτος η καλύτερη γυναίκα ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Η CUPRA επισκέφθηκε το κέντρο «Ciutat Esportiva Joan Gamper», όπου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της γυναικείας ομάδας της Μπαρτσελόνα, για να παρουσιάσει στις παίχτριες τα τελευταία μοντέλα της μάρκας.

Οι αθλήτριες επέλεξαν μεταξύ του CUPRA Born, του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας και του Formentor VZ5 BAT Limited Edition, μίας έκδοσης σχεδιασμένη για… λίγους.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στις παίχτριες που επέλεξαν το CUPRA Formentor VZ5 BAT ήταν η Αϊτάνα Μπονμάτι και η πρεσβευτής της CUPRA, Αλεξία Πουτέγιας, καθώς επίσης και οι Κλαούντια Πίνα, Σάντρα Πάνιος και Μπρούνα Βιλαμάλα.

Το CUPRA Born πάλι, επιλέχτηκε από παίχτριες όπως οι Μαρία Λεόν, Αϊρίν Παρέδες, Μάρτα Τορεχόν και Όνα Μπατίλε.

Advertisement

Οι παίχτριες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά με τα αυτοκίνητα πριν την έναρξη του γυναικείου «Clásico» που έγινε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Η στήριξη της CUPRA στη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Μπαρτσελόνα, υπογραμμίζει τη φιλοδοξία της μάρκας να εμπνεύσει τον κόσμο από τη Βαρκελώνη.

Advertisement

Ο τόπος αυτός αποτελεί πραγματική έμπνευση για την ισπανική εταιρεία, αφού κάποια από τα μοντέλα της, όπως το Born, έχουν πάρει το όνομά τους από εμβληματικές περιοχές της πόλης.

H στήριξη της CUPRA στο ποδοσφαιρικό τμήμα γυναικών της Μπαρτσελόνα υπογραμμίζει μία κοινή δέσμευση στην αλλαγή αυτή και στην έμπνευση της νέας γενιάς.

Advertisement

Σε μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά, το CUPRA Formentor VZ5 BAT διαθέτει έναν πεντακύλινδρο κινητήρα, 390 ίππων, ενώ η παραγωγή του είναι περιορισμένη σε μόλις 500 μονάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
CUPRA Born: Γεννημένο να συναρπάζει…
Όλα όσα γνωρίζουμε για το ανανεωμένο CUPRA Formentor
O… κάγκουρας άσος της Μπαρτσελόνα και η πολύτιμη συλλογή του (+video)