Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O… κάγκουρας άσος της Μπαρτσελόνα και η πολύτιμη συλλογή του (+video)

Ελλάδα 11:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O… κάγκουρας άσος της Μπαρτσελόνα και η πολύτιμη συλλογή του (+video)

ΝΕΑ

O… κάγκουρας άσος της Μπαρτσελόνα και η πολύτιμη συλλογή του (+video)

ΝΕΑ

Το νέο απόκτημα της Μπαρτσελόνα, ο Pierre-Emerick Aubameyang με τις χρυσές και γυαλιστερές Lamborghini και Ferrari δείχνει ότι το γούστο και ο πλούτος δεν συμβαδίζουν πάντα.

Advertisement
Advertisement

Είναι γνωστή η αγάπη των ακριβοπληρωμένων αθλητών και κυρίως των ποδοσφαιριστών για τα ακριβά αυτοκίνητα. Στην περίπτωση όμως του Pierre-Emerick Aubameyang, φαίνεται και μία ακόμα διάσταση του πράγματος, η πρόθεσή τους να προκαλέσουν. Και για να το κάνουν αυτό “ταλαιπωρούν” μερικά από τα πιο όμορφα δημιουργήματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο Aubameyang είναι 32 χρονών με καταγωγή από την Γκαμπόν και υπήρξε μέχρι πρόσφατα αρχηγός της Άρσεναλ. Η μεταγραφή του πριν λίγο καιρό στη Μπαρτσελόνα κόστισε περί τα 18 εκατομμύρια ευρώ και τον έφερε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Advertisement
Advertisement

Μαζί έφερε στο προσκήνιο και την πολύτιμη συλλογή του από αυτοκίνητα, η οποία είναι αρκετά εντυπωσιακή και ιδιαίτερα δημοφιλής στην Βρετανία. Όχι μόνο για τα ίδια τα αυτοκίνητα αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο τα αντιμετωπίζει, με τις χρυσές και πολύχρωμες γυαλιστερές μεμβράνες να δημιουργούν πολύ ιδιαίτερο θέαμα.

Το πιο γνωστό “επίτευγμά” του είναι το τύλιγμα με χρυσές μεμβράνες μιας Lamborghini Aventador, μιας Lamborghini Urus και ενός Range Rover Sport από τον ειδικό και γνώριμο στους celebrities Yanni Charalambous.

Advertisement

Χρεώνεται επίσης και την “καταστροφή” της LaFerrari την οποία έντυσε σε γυαλιστερό χρώμιο, προκαλώντας ρίγη στους φανατικούς φίλους της εταιρίας (και όχι από συγκίνηση προφανώς…).

Advertisement

Και αν το γούστο δεν του περισσεύει του περισσεύουν αρκετά χρήματα ώστε να έχει περίπου 12 ακόμα πανάκριβα αυτοκίνητα, μεταξύ αυτών τρεις Ferrari, μία Aston Martin DB9 Volante 2, μία Porsche Panamera Turbo και κάμποσα ακόμα.

Προφανώς το ακριβό συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα θα του δώσει την ευκαιρία να προσθέσει κάτι ακόμα στο γκαράζ του. Ελπίζουμε χωρίς να το κάνει και αυτό γυαλιστερό ή χρυσό, αν και μάλλον δεν θα χαλάσει την συνήθεια. Περί ορέξεως πάντως και γούστου, ουδείς λόγος…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Και ο Messi έχει πολύ αξιόλογη συλλογή αυτοκινήτων
Πόσο κοστίζει αυτή η απίστευτη συλλογή από 5 ανεπανάληπτες Ferrari;
Η απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων του Kobe Bryant