Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Panamera παίρνει… αναβολικά

Ελλάδα 2:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Panamera παίρνει… αναβολικά

ΝΕΑ

Η Panamera παίρνει… αναβολικά

ΝΕΑ

Η TopCar είναι ένας ικανός βελτιωτικός οίκος που εδρεύει στη Ρωσία και αναλαμβάνει να μεταμορφώσει πολλά γαλαζοαίματα μοντέλα με την ιδιαίτερη προσοχή και διακριτικότητα που απαιτεί το όνομα και το έμβλημά τους. Τελευταία αναβάθμιση, αφορά την Panamera της Porsche.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Όπως ισχυρίζονταν και οι ίδιοι από το συγκεκριμένο οίκο, ήταν θέμα χρόνου να βάλουν στο μάτι τη μεγάλη πεντάθυρη Porsche, χαρίζοντας της ένα βελτιωτικό πακέτο που την καθιστά ακόμη πιο χαρισματική σε σχέση με την εργοστασιακή έκδοση. Η βάπτιση ήταν απαραίτητη, έτσι την αποκαλούν Stingray GTR, ενώ στα πιο σημαντικά υπάρχει ένα νέο εντυπωσιακό όπως βλέπετε bodykit κατασκευασμένο από carbon το οποίο στοιχίζει παρακαλώ 24.556 ευρώ. Οι τροχοί είναι 21″, η διχρωμία τονίζει όσο πρέπει την επιθετικότητα της Panamera, τα φρένα όπως αναμενόταν είναι τεράστια, συνολικά το look είναι επιτηδευμένο χωρίς να είναι κραυγαλέο.

Για να αποκτήσει νόημα όλη αυτή η macho εξωτερική εικόνα, επιστρατεύθηκε η ενίσχυση του γνωστού και πανίσχυρου V8 4,0 λίτρων βενζινοκινητήρα που προέρχεται από την Panamera Turbo, ο οποίος απέκτησε πλέον μετά τις κατάλληλες βιταμίνες 100 επιπλέον ίππους. Η συνολική ισχύς σκαρφάλωσε στους 650 ίππους, βελτιώνοντας δραστικά και τις επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

TopCar-Porsche-Panamera-Stingray-GTR-2-tsiro-640TopCar-Porsche-Panamera-Stingray-GTR-2-side-tsiro-640TopCar-Porsche-Panamera-Stingray-GTR-2-brake-tsiro-640