Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ολική επαναφορά της Mitsubishi θα έρθει μέσα από ένα νέο Pajero

Ελλάδα 0:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ολική επαναφορά της Mitsubishi θα έρθει μέσα από ένα νέο Pajero

ΝΕΑ

Η ολική επαναφορά της Mitsubishi θα έρθει μέσα από ένα νέο Pajero

ΝΕΑ

Η Mitsubishi ετοιμάζει ένα πολύ δυνατό χαρτί που θα την φέρει ξανά στο προσκήνιο της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Advertisement
Advertisement

Η Mitsubishi τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλές προσπάθειες να επιστρέψει στις παλιές τις δόξες κυρίως με σημαντικές συνεργασίες. Η μοναδική ουσιαστική κίνηση που την έκανε ξανά να ξεχωρίσει ήταν το Outlander το οποίο έδειξε τις πραγματικές δυνατότητες του εργοστασίου. Πλέον, η γκάμα της ιαπωνικής μάρκας είναι πολύ φτωχή παρά την πρόσφατη προθήκη του – όχι και τόσο νέου – Colt.

Ένα μοντέλο που θα μπορούσε να αναγεννήσει τη μάρκα είναι χωρίς αμφιβολία το Pajero. Το δυναμικό 4X4 που κέρδισε τον σεβασμό και την αγάπη του κοινού, είναι ένα αυτοκίνητο που θα έδινε ξανά ζωντάνια στην εταιρεία και μάλιστα θα ήταν το έναυσμα για μια νέα εποχή προς την premium κατηγορία. Οι φήμες αρχίζουν και φουντώνουν στην Ιαπωνία, ότι η Mitsubishi δουλεύει πάνω σε ένα νέο Pajero το οποίο θα είναι βασισμένο στην πλατφόρμα εξηλεκτρισμένων αυτοκινήτων της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Pajero θα έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την πολυτέλεια και στόχος του θα είναι να «χτυπήσει» την Land Rover και τους υπόλοιπους premium κατασκευαστές SUV. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να είναι υβριδικό Plug-In Hybrid με μία λύση στο σύστημα μετάδοσης της κίνησης να είναι αυτό που συναντάμε στο Outlander PHEV. Αναφερόμαστε δηλαδή στον συνδυασμό του τετρακύλινδρου κινητήρα 2.4 λίτρων και του ηλεκτροκινητήρα με τη μετάδοση να μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς (S-AWD).

Οι διαστάσεις του θα είναι μεγαλύτερες από εκείνες του Outlander και θα συνοδεύεται από όλα τα σύγχρονα συστήματα infotainment και υποβοήθησης της οδήγησης. Παράλληλα, τα υλικά της καμπίνας θα είναι ποιοτικά και η άνεση σε κορυφαίο επίπεδο, ενώ δε θα λείπει ο περιπετειώδης χαρακτήρας στο νέο Pajero για να θυμίζει λίγο το ένδοξο παρελθόν του.

Advertisement

Το επόμενο διάστημα αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδια της Mitsubishi και φυσικά τον ερχομό του νέου Pajero.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Mitsubishi Colt 1.0 T
Το νέο Mitsubishi ASX στην Ελλάδα (+τιμές)
Το ηλεκτρικό SUV της Mitsubishi θα έχει DNA Renault