Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι νέες οθόνες της LG στη CES 2024

Ελλάδα 11:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι νέες οθόνες της LG στη CES 2024

ΝΕΑ

Οι νέες οθόνες της LG στη CES 2024

ΝΕΑ

Μεταξύ 9 και 12 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η εφετινή έκθεση τεχνολογίας CES και η LG θα επιδείξει τις νέες οθόνες της για τα αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Η Έκθεση Τεχνολογίας «CES» Consumer Electronics Show») η οποία πραγματοποιείται κάθε χρονιά στο Las Vegas, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πόλος έλξης και για τις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Καθώς οι κλασικές εκθέσεις αυτοκινήτου έχουν εκπέσει του ενδιαφέροντος αυτών, εξαιτίας τόσο του μεγάλου κόστους συμμετοχής σε αυτές όσο και του απαγορευτικού που είχε επιβληθεί για την πανδημία του νέου κορωνοΐού, η CES αποτελεί μια διέξοδο για να δείξουν τις τεχνολογικές λύσεις που δημιουργούν για τα οχήματά τους αλλά και την κινητικότητα εν γένει.

Βεβαίως, αυτό λειτουργεί και αμφίδρομα. Δηλαδή τεχνολογικοί κολοσσοί οι οποίοι έχουν δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς βιομηχανικούς κλάδους παρουσιάζουν τις ιδέες τους που δύνανται να εφαρμοστούν στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, η LG ανακοίνωσε ότι στην εφετινή έκθεσης θα παρουσιάσει νέες οθόνες τεχνολογίας OLED. Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε μπορούμε να δούμε μια ενιαία οθόνη που εκτείνεται στο ταμπλό και στην οποία προβάλλονται πληροφορίες για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Η νοτιοκορεατική εταιρεία έχει εξελίξει και δημιουργήσει και δύο οθόνες οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν στην οροφή του οχήματος και είναι αναδιπλούμενες.

Advertisement

Προορίζονται για την ψυχαγωγία των πίσω επιβατών, εκτείνονται όταν αυτοί θέλουν να δουν κάποια ταινία ή να συνδεθούν στο διαδίκτυο κατά το ταξίδι και αποσύρονται όταν αυτοί δεν τις θέλουν πλέον, ελευθερώνοντας τον χώρο.

Η LG δεν ανακοίνωσε λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των οθονών, κάτι που αναμένεται να πράξει κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής τους στην έκθεση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίστευτο! Ποιο μοντέλο πωλείται στην Ελλάδα με οθόνη 31 ιντσών;
Honda και LG δημιουργούν νέο εργοστάσιο μπαταριών
Τι «κοσμογονικό» άλλαξε στις οθόνες των Tesla ;