Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα σούπερ Lamborghini Urus της Kim Kardashian

Ελλάδα 7:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα σούπερ Lamborghini Urus της Kim Kardashian

ΝΕΑ

Η νέα σούπερ Lamborghini Urus της Kim Kardashian

ΝΕΑ

Ακόμα και τα αυτοκίνητα της αυτοδημιούργητης δισεκατομμυριούχου σταρ Kim Kardashian ακολουθούν την προσωπικότητά της, τις απόψεις της, τα επιχειρηματικά της σχέδια.

Advertisement
Advertisement

Αλλά κάθε τόσο, ο προσωπικός στόλος οχημάτων της λαμβάνει ενδιαφέρουσες προσθήκες. Η συγκεκριμένη ιδιόμορφη Lamborghini Urus σίγουρα δεν είναι μία από αυτές. Και όχι λόγω των απόψεων της Kim, αλλά λόγω των προσθηκών της Mansory.

Πρόσφατα, οι «κορυφαίοι σχεδιαστές και δημιουργοί της high-end αυτοκινητιστικής κουλτούρας και τρόπου ζωής» από την Platinum Motorsport ξεκίνησαν ένα ολόκληρο ταξίδι μαζί με την Kim Kardashian.

Δούλεψαν για λίγο με την Kim, αλλά πρόσφατα αποφάσισαν να φτάσουν στο επόμενο επίπεδο με την άφιξη της σειράς KK x Platinum Special Pantone.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι στιγμής, έχουμε δει τις νέα και αμιγώς αποκλειστικά Rolls-Royce Ghost και Land Rover Range Rover SVAutobiography να μοιράζονται πολλά κοινά στοιχεία.

Και τα δύο είναι υπέροχα για μια βραδινή έξοδο στην πόλη ή ένα γρήγορο glamping event, αλλά τι θα λέγατε για κάτι εντελώς διαφορετικό;

Advertisement

Λοιπόν, η Platinum Motorsport φαίνεται να έχει την τέλεια απάντηση. Δεν πρόκειται καθόλου για ένα συνηθισμένο SUV. Στην πραγματικότητα, δεν είναι μια κανονική Lamborghini Urus.

Αντιθέτως, έχουμε να κάνουμε με μια πλατύσωμη Lambo που ενισχύθηκε με το αμφιλεγόμενο στυλ της Mansory.
Έτσι, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι θα ξεχωρίζει στο πλήθος, παρόλο που η απόχρωση Satin Silver είναι διακριτική και προορίζεται να ταιριάζει με τα υπόλοιπα μέλη του τετράτροχου στόλου της διάσημης ηθοποιού. Φυσικά, αυτό ήταν μόνο το πρώτο βήμα για αυτό το κατά παραγγελία αυτοκίνητο.

Advertisement

Η κατασκευή περιλαμβάνει – εκτός από τη συνηθισμένη απόχρωση – ένα πλήρως επεξεργασμένο κίτρινο εσωτερικό, μαζί με ένα αναβαθμισμένο σύστημα εξάτμισης, νέα ανάρτηση και set up. Φυσικά, τίποτα δεν θα ήταν ολοκληρωμένο χωρίς το σωστό σετ τροχών και σε αυτή την περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με ένα σύνολο μοναδικών κραμάτων. Σίγουρα, όταν πρόκειται για Urus το τερμάτισαν, αλλά αυτός δεν ήταν εξαρχής ο σκοπός;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Η Lamborghini Urus της Kardashian είναι ό,τι πιο… cringe
Η νέα Cadillac Escalade της Kim Kardashian
Mansory Lamborghini Urus: H αποθέωση του… κιτς εσωτερικά

Advertisement