Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lamborghini Urus της Kardashian είναι ό,τι πιο… cringe

Ελλάδα 3:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lamborghini Urus της Kardashian είναι ό,τι πιο… cringe

ΝΕΑ

Η Lamborghini Urus της Kardashian είναι ό,τι πιο… cringe

ΝΕΑ

Η διάσημη περσόνα κατέστρεψε μια Urus, ντύνοντάς τη με ύφασμα τύπου γούνας.

Advertisement
Advertisement

Κάθε στιλιστική επιλογή είναι πραγματικά σεβαστή, καθώς… περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως δεν θα σχολιάσουμε τις περιπτώσεις όπου τα όρια έχουν ξεπεραστεί κατά πολύ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Kim Kardashian που «κατέστρεψε» μια Lamborghini Urus.

Πώς τα κατάφερε; Απλά έντυσε το αμάξωμα του πολυτελές SUV της με ένα ύφασμα τύπου γούνας. Και ας μην έφτανε η εξωτερική εμφάνιση, η γνωστή περσόνα έπραξε το ίδιο και στην καμπίνα.

Το σκεπτικό της συγκεκριμένης απόφασης ήταν να διαφημίσει τη σειρά εσωρούχων της, “SΚIMS”, η οποία περιλαμβάνει μπουστάκια, κορμάκια κ.α., σε χρώματα του δέρματος, σε όλα τα μεγέθη.

Advertisement
Advertisement

Και τι σχέση έχουν όλα αυτά με την Urus; Θα αναρωτηθεί εύκολα κανείς. Και θα έχει απόλυτο δίκιο, καθώς το αποτέλεσμα σίγουρα δεν ικανοποιεί τους λάτρεις της αυτοκίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΑΚΚΑΡΗ

 

Advertisement

«Ω Θεέ μου, δεν είναι αυτό το πιο γλυκό και αστείο πράγμα που έχετε δει ποτέ; Μια νέα Lambo με τα υφάσματα της SKIMS (σ.σ. σειρά εσωρούχων). Ερχόμαστε με νέα αναπαυτικά υφάσματα», αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες της… άτυχης Urus στο Instagram.

Μάλιστα, η Kim δεν παρέλειψε να επιστρατεύσει όλη της τη φαντασία, κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με την ονομασία του μοντέλου. Ειδικότερα, αποκάλεσε το αυτοκίνητό της “Lamb-oh” (όπου Lamb σημαίνει “αρνί”).

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Advertisement

Υπενθυμίζεται πως το πρώτο και μοναδικό SUV της Sant’Agata Bolognese κινείται από έναν V8 twin-turbo απόδοσης 650 PS και 850 Nm ροπής. Η επιτάχυνση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα «έρχεται» σε 3,6 δλ., το 0-200 χλμ./ώρα αποτελεί υπόθεση 12,8 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 305 χλμ./ώρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά! (video)
Δείτε το νέο αυτοκίνητο του Σωτήρη Κοντιζά – video
Η νέα Cadillac Escalade της Kim Kardashian
Αποκλειστικό: Ήρθε στην Ελλάδα η πρώτη Lamborghini Urus Pearl Capsule