Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Porsche Cayenne και πάλι δεν θα είναι Made in Germany

Ελλάδα 7:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα Porsche Cayenne και πάλι δεν θα είναι Made in Germany

ΝΕΑ

Η νέα Porsche Cayenne και πάλι δεν θα είναι Made in Germany

ΝΕΑ

Η Porsche θα παρουσιάσει την επανασχεδιασμένη Cayenne εντός του Απριλίου, όπως έχει ανακοινώσει και οι φίλοι του μοντέλου αναμένουν να δουν τι νέο έχει να προσφέρει. Πού θα κατασκευάζεται πλέον το μοντέλο;

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγους μήνες η Porsche έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη διαδικασία εξέλιξης της επανασχεδιασμένης Cayenne. Σε αυτές, το πολυτελές SUV εικονιζόταν χωρίς έντονο καμουφλάζ, επιτρέποντας μας να δούμε κάποιες από τις αλλαγές που θα έχει στο αμάξωμά της.

Παρά το γεγονός ότι η γερμανική εταιρεία έδειξε το αυτοκίνητο, παρέμεινε φειδωλή στην ανακοίνωση πληροφοριών που να αφορούν στα τεχνικά στοιχεία του και στις διαφοροποιήσεις που θα υπάρχουν στο ανανεωμένο μοντέλο. Αναμενόμενα, αυτό θα γίνει μερικώς όσο πλησιάζει η ημέρα της επίσημης παρουσίασής του η οποία θα γίνει εντός του Απριλίου.

Ωστόσο, από την Porsche ανακοινώθηκε ότι η επανασχεδιασμένη Cayenne θα εξακολουθήσει να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Ομίλου Volkswagen το οποίο βρίσκεται στην Μπρατισλάβα, την πρωτεύουσα της Σλοβακίας.

Advertisement
Advertisement

Θυμίζουμε ότι το μοντέλο άρχισε να παράγεται εκεί από το 2017 όταν παρουσιάστηκε η τρίτη γενιά του (μέχρι τότε κατασκευαζόταν στη Λειψία, επί γερμανικού εδάφους).

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, η διατήρηση της παραγωγής στη Σλοβακία θα εξυπηρετήσει και αυτή της αμιγώς ηλεκτροκίνητής έκδοσης του μοντέλου η οποία αναμένεται να εμφανιστεί μετά από την αντίστοιχη της Macan που θα δούμε την επόμενη χρονιά. Η εταιρεία έχει επενδύσει στην αναβάθμιση των γραμμών παραγωγής και στην προσαρμογή τους για να μπορεί να γίνεται ταυτόχρονα η κατασκευή και των δύο εκδοχών τής Cayenne.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι είναι η ανανεωμένη Porsche Cayenne (+video)
Πλήρως στην πρίζα και η Porsche Cayenne
Porsche: Μένει εκτός Formula 1