Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η VW εξελίσσει ακόμη περισσότερο την τεχνητή νοημοσύνη

Ελλάδα 15:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η VW εξελίσσει ακόμη περισσότερο την τεχνητή νοημοσύνη

ΝΕΑ

Η VW εξελίσσει ακόμη περισσότερο την τεχνητή νοημοσύνη

ΝΕΑ

Η έκθεση τεχνολογίας CES πλησιάζει και η γερμανική εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει κάτι αξιοσημείωτο.

Advertisement
Advertisement

Το τετραήμερο 9-12 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση CES στο Λας Βέγκας. Σύντομα, η VW θα βγάλει και επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το τι ακριβώς έπεται. Προς το παρόν, δημοσίευσε ένα teaser βίντεο.

Η Volkswagen αποφάσισε να ιντριγκάρει το κοινό πάνω που μπαίνουμε στο τετραήμερο της έκθεσης τεχνολογίας CES, αφού αποκάλυψε πως φέρνει σε άγνωστο προς το παρόν μοντέλο παραγωγής της δική της εκδοχή τεχνητής νοημοσύνης.

Δεν αποκλείεται το μοντέλο στο οποίο θα ενσωματωθεί η νέα και σύγχρονη τεχνολογία της VW, να είναι το επερχόμενο Golf. Στο teaser πάντως, φαίνεται ένα μοντέλο που το πίσω του μέρος μοιάζει στο δημοφιλές hatchback.

Advertisement
Advertisement

Ιντριγκαδόρικα είναι τα χαρακτηριστικά που παρατηρούνται, όπως η μικρή και διακριτική αεροτομή στην οροφή, αλλά το πιο ενδιαφέρον από όλα είναι η ατάκα «AI on board» που εμφανίζεται στο πίσω παρμπρίζ.

Ως γνωστόν, στη CES παρουσιάζονται νέες τεχνολογίες από τις αυτοκινητοβιομηχανίες και η τεχνητή νοημοσύνη περνά σταδιακά στο επίκεντρο της τεχνολογίας των αυτοκινήτων.

Advertisement

Μυστήριο παραμένει επίσης τι τύπου τεχνητή νοημοσύνη θα είναι αυτή στο σύστημα του μοντέλου της VW. Το θετικό είναι πως θα μάθουμε άμεσα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Volkswagen (@volkswagen)

Υπενθυμίζουμε, πως και η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο στην CES, οπότε ας μη μας εκπλήσσει που ακόμα ένας Γερμανός κατασκευαστής προστίθεται σε αυτή την άτυπη λίστα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW: To φτηνότερο ηλεκτρικό καθυστερεί λόγω Euro 7
Η Mercedes φέρνει το επόμενο στάδιο της τεχνητής νοημοσύνης
Το 2026 καταφτάνει το ηλεκτρικό VW Golf GTI