Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Ford Mustang Mach-E ως όχημα ταχείας ανταπόκρισης (+videos)

Ελλάδα 2:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα Ford Mustang Mach-E ως όχημα ταχείας ανταπόκρισης (+videos)

ΝΕΑ

Η νέα Ford Mustang Mach-E ως όχημα ταχείας ανταπόκρισης (+videos)

ΝΕΑ

Πώς μπορεί το παραϊατρικό προσωπικό να χρησιμοποιήσει την ηλεκτρική Mustang της Ford για να φτάσει γρήγορα σε όσους έχουν ανάγκη;

Advertisement
Advertisement

Από τη στιγμή που ο Marek Lowicz-Brady φοράει τη στολή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Λονδίνου, γνωστή ως London Ambulance Service (LAS), πριν από μια 12ωρη βάρδια ως παραϊατρικός ο οποίος εργάζεται μόνος σε ένα αυτοκίνητο ταχείας ανταπόκρισης, δεν ξέρει τι να περιμένει.

Όπως κάθε μεγάλη πόλη, έτσι και το Λονδίνο είναι ένα μέρος στο οποίο όλα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Έτσι, ο Marek πρέπει να είναι πάντα προετοιμασμένος να λάβει αποφάσεις μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου που θα μπορούσαν να σώσουν μια ζωή.

Advertisement
Advertisement

Προκειμένου να φτάσουν στα επείγοντα περιστατικά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, οι διασώστες της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Λονδίνου χρησιμοποιούν 42 ειδικά προσαρμοσμένες Ford Mustang Mach-E της Μονάδας Ταχείας Ανταπόκρισης (Fast Response Unit – FRU).

Ο Marek χρησιμοποιεί μια από αυτές και έχοντας πάντα μαζί του το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού που υπάρχει σε ένα ασθενοφόρο, αξιοποιεί στο έπακρο τόσο την ευελιξία όσο και τις επιδόσεις της ηλεκτρικής Mustang για να κόψει δρόμο και να αποφύγει την κίνηση της πόλης.

Εκτός από τις επιδόσεις, η Ford Mustang Mach-E επιλέχθηκε επίσης για την ικανότητά της να ολοκληρώνει μια πλήρη βάρδια χωρίς να χρειάζεται επαναφόρτιση, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και συμβάλλοντας παράλληλα στη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 του στόλου.

Advertisement

Αλλά για τον Marek και τους υπόλοιπους συναδέλφους του το πιο σημαντικό είναι να φτάνουν γρήγορα στους ασθενείς, χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες, την κρίση, αλλά και την εκπαίδευσή τους ώστε να κάνουν τη διαφορά την κρίσιμη στιγμή. Και για αυτό η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang αποδεικνύεται ο τέλειος συνεργάτης.

Advertisement

Η Ford δημιούργησε ένα βίντεο που ακολουθεί τον Marek σε όλο το Λονδίνο, οδηγώντας την Ford Mustang Mach-E για να προσεγγίσει όσους χρειάζονται βοήθεια, καθώς και ένα δεύτερο για τη μονάδα ενσωμάτωσης SYNC.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Ford Mustang Mach-E «ηλεκτρίζει»!
Από το LA στο Ring η φοβερή Ford Mustang GTD
Η Mustang τα έχει πλέον… 800 (τα άλογα!)