Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα BMW X2 είναι εδώ και οδηγεί την επανάσταση στο δρόμο (+video)

Ελλάδα 7:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα BMW X2 είναι εδώ και οδηγεί την επανάσταση στο δρόμο (+video)

ΝΕΑ

Η νέα BMW X2 είναι εδώ και οδηγεί την επανάσταση στο δρόμο (+video)

ΝΕΑ

Η Σπανός ΑE, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην παρουσίαση της ολοκαίνουριας BMW X2, πέντε μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμα της στο εξωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Η νέα και προηγμένη BMW X2 παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, μάλιστα πέντε ολόκληρους μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμα της.

Το τυχερό ελληνικό κοινό έχει τώρα την δυνατότητα να έρθει να τη δει και να την αποκτήσει πρώτος, πού αλλού, στις εκθέσεις της Σπανός ΑΕ.

Μετά την επιτυχημένη παρουσία της στο “The Εllinikon Experience Park”, το νέο SAV της BMW, θα πραγματοποιήσει ένα μοναδικό roadshow ανά την Ελλάδα με happenings και activations σε κάθε στάση. Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Σέρρες – Καβάλα – Ιωάννινα – Πάτρα – Ηράκλειο – Χανιά – Λάρισα. Το συναρπαστικό ταξίδι της νέας BMW X2 στη χώρα μας ξεκινά με αφετηρία την Αθήνα.

Advertisement
Advertisement

Η νέα BMW X2 μαγνητίζει το βλέμμα με την πρώτη ματιά. Η οπτική απόστασή της από την προηγούμενη είναι χαώδης, αλλά δεν είναι καν αυτό το ζητούμενο. Η ελκυστική Χ2 αποπνέει δύναμη με την coupe σχεδιαστική γραμμή, συνδυάζοντας την ευελιξία και την ευρυχωρία των μοντέλων BMW X.

Οι μοναδικές επιδόσεις, η μάσκα “νεφρών” Iconic Glow και οι τεχνολογικές καινοτομίες έρχονται να συμπληρώσουν τον απόλυτο συνδυασμό σπορ οδήγησης και κορυφαίας συνδεσιμότητας. Η νέα BMW X2 είναι ένα SUV που προσφέρει την τέλεια ισορροπία πολυτέλειας, επιδόσεων και πολυχρηστικότητας. Η ιδιαίτερη σχεδίασή της χαρακτηρίζεται από τις δυναμικές γραμμές αλλά και την αθλητική εμφάνιση.

Advertisement

Το πολυτελές εσωτερικό περιβάλλον της νέας Χ2 χαρακτηρίζεται από εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, πρωτοποριακή τεχνολογία, εργονομία και άνεση. Όλα βρίσκονται στο υψηλό επίπεδο στο οποίο μας έχει συνηθίσει η BMW.

Advertisement

Ο εξοπλισμός της είναι πληρέστατος από τις «βασικές» κιόλας εκδόσεις, περιλαμβάνοντας αυτόματο κλιματισμό δύο ζωνών, σύστημα πλοήγησης BMW Maps, σπορ δερμάτινο τιμόνι, αυτόματη λειτουργία της πίσω πόρτας, τέσσερις θύρες USB-C και μια πρίζα 12V τόσο στην κεντρική κονσόλα όσο και στον χώρο αποσκευών. Ο αριθμός των διαθέσιμων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού και ψηφιακών υπηρεσιών έχει επίσης αυξηθεί σημαντικά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Η νέα BMW Χ2 αναδεικνύει έναν avant-garde χαρακτήρα, τόσο έντονο που δικαίως θεωρείς πως πρόκειται για κάποιο μεγαλύτερο και ακριβότερο SUV της BMW.

Advertisement

Με το «πακέτο» M, που περιλαμβάνει διπλά ζεύγη απολήξεων της εξάτμισης αεροδυναμικά βοηθήματα, επενδύσεις M High-gloss Shadowline σε πολλά μέρη του αμαξώματος, φώτα M Shadowline, πίσω αεροτομή M και φρένα M Sport με κόκκινες δαγκάνες, δείχνει έτοιμη να καταπιεί τις στροφές και να προσφέρει απόλυτη οδηγική απόλαυση.

Προκειμένου να ανακαλύψτε περισσότερα για τις πολλές εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, την σχεδίαση, τις τεχνολογίες αλλά και τον πλούσιο εξοπλισμό της νέας BMW X2 (Sports Activity Coupe) δείτε την από κοντά 26, 30 & 31 Οκτωβρίου στη Συγγρού 299 και 27 Οκτωβρίου Βουλιαγμένης 99, στις εγκαταστάσεις της BMW Σπανός.

Δες την πρώτος! Απόκτησέ την πρώτος στη Σπανός ΑΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mobility 2023: Η νέα BMW iX1 τα… σπάει με την ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ
Νέο υπερσύγχρονο BMW & MINI Service της Σπανός ΑΕ στην Κηφισιά
BMW Classic και με τη “βούλα” η Σπανός Α.Ε.