Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Alpine έτοιμη να «ξεσκεπαστεί»

Ελλάδα 7:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα Alpine έτοιμη να «ξεσκεπαστεί»

ΝΕΑ

Η νέα Alpine έτοιμη να «ξεσκεπαστεί»

ΝΕΑ

Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει έως την αποκάλυψη του coupe, με το οποίο η Alpine επιστρέφει στον κόσμο της αυτοκίνησης. Η τελευταία φωτογραφία στο twitter, δείχνει το γαλλικό σπορ μοντέλο σκεπασμένο με σεντόνι. Τα μόνα στοιχεία που μπορούμε να διακρίνουμε είναι η κλίση της οροφής, το φαρδύ μετατρόχιο και οι ακμές στον πίσω προφυλακτήρα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η μητρική Renault έχει οργανώσει μία σειρά από εκδηλώσεις το διήμερο 15-16 Φεβρουαρίου, με επίκεντρο το Μονακό. Έχουν προσκληθεί 200 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο αλλά και 80 ιδιοκτήτες της θρυλικής Alpine Berlinette A110, οι οποίοι θα φέρουν τα αυτοκίνητά τους. Η Alpine Cars θέλει να αναπαραστήσει το κλίμα ενός Ράλι Μόντε Κάρλο των αρχών της δεκαετίας του ’70, για αυτό και πέρα από την παρουσίαση θα ανέβουν με τις Α110 στην ορεινή διαδρομή του Κολ ντε Τουρινί.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε, η νέα Alpine θα ονομάζεται A120 και ενδέχεται να αποκαλυφθεί αρχικά ως ένα concept car, με εμφάνιση πολύ κοντά σε αυτή της έκδοσης παραγωγής. Στην παρουσίαση θα είναι παρών και ο Πρόεδρος του ομίλου Renault-Nissan, Carlos Ghosn.

Advertisement
Advertisement