Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Naran Automotive αποκαλύπτει το «Celare Pack»

Ελλάδα 17:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Naran Automotive αποκαλύπτει το «Celare Pack»

ΝΕΑ

Η Naran Automotive αποκαλύπτει το «Celare Pack»

ΝΕΑ

Η Naran Automotive, η νέα εταιρεία κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων υψηλής απόδοσης, αποκάλυψε το μοναδικό «Celare Pack» για το ντεμπούτο του μοντέλου The Naran.

Advertisement
Advertisement

Το «Celare Pack» υπογραμμίζει τους δύο πυλώνες του χαρακτήρα του νέου μοντέλου, που είναι ο δυναμισμός αλλά και η πολύ καλαίσθητη σιλουέτα.

Η χρήση του αεροδυναμικού αυτού πακέτου, επιτρέπει στους πελάτες να προσαρμόσουν το τετραθέσιο hyper-coupe –όπως το προσδιορίζει η ίδια η εταιρεία- για να καλύψουν τις ατομικές τους ανάγκες, είτε προτιμούν να ψάχνουν τα όριά τους στην πίστα, είτε μια πιο διακριτική και κομψή αισθητική για τους δημόσιους δρόμους. Η καινοτόμος επιλογή του kit  -το όνομα προέρχεται από τα λατινικά για την “απόκρυψη“- εμπνέεται από τα ρυθμιζόμενα αεροδυναμικά βοηθήματα που χρησιμοποιούνται στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Περιλαμβάνει την αφαίρεση της πίσω πτέρυγας, τις προσαρμογές στην αεροδυναμική ρύθμιση του εμπρόσθιου μέρους με «οδηγούς» για τη ροή του αέρα πάνω στο αμάξωμα και ένα διαφορετικό σετ ελαστικών.

Advertisement
Advertisement

Μέσα σε 20 λεπτά, το αεροδυναμικό πακέτο μπορεί να εγκατασταθεί ή να αφαιρεθεί από τους μηχανικούς της Naran Automotive, αλλάζοντας το The Naran από αγωνιστικό αυτοκίνητο της κατηγορίας GT3, σε έργο τέχνης. Οι ιδιοκτήτες θα λάβουν μια βάση από ανθρακόνημα για να τοποθετούν το πίσω φτερό και όχι μόνο, όταν δεν χρησιμοποιείται. Το The Naran, ένα τετρακίνητο hyper-coupé με τον κινητήρα μπροστά, είναι ικανό να παράγει 1.377 κιλά κάθετης δύναμης ξεπερνώντας την αντίστοιχη επίδοσης ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου της κατηγορίας GT3. Το Naran επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 2,3 δευτερόλεπτα και έως τα 160 χλμ./ώρα χρειάζεται μόνο 4,56 δευτερόλεπτα. Η τελική που αναμένεται να ανακοινωθεί από την εταιρεία για το μοντέλο, είναι πάνω από 370 χλμ./ώρα. Μόνο 49 παραδείγματα του The Naran θα δημιουργηθούν, με κάθε όχημα ξεχωριστά προσαρμοσμένο στο προσωπικό γούστο του συλλέκτη, συμπεριλαμβανομένου του προσδιορισμού ενός ξεχωριστού ονόματος, κάτι που συνηθίζεται μόνο στα πολυτελή σκάφη θαλάσσης.

Ο Ameerh Naran, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Naran Automotive, δήλωσε: «Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε μια απαράμιλλη οδηγική εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς μεταξύ επιδόσεων, σχεδιασμού και πολυτέλειας. Μέσω της εμπειρίας των παγκόσμιων συνεργατών μας καταφέρνουμε να ανακαλύψουμε καινοτόμες αεροδυναμικές λύσεις που κανονικά θα μπορούσαν να εξελιχτούν μόνο σε μηχανοκίνητο αθλητισμό υψηλού επιπέδου. Το “Celare Pack” είναι η ενσάρκωση της απεριόριστης προσαρμογής και της μοναδικής εμπειρίας ιδιοκτησίας που προσφέρουμε στους πελάτες μας, προσφέροντας ασυναγώνιστη απόδοση, συναρπαστική οδήγηση και πολυτέλεια κατά παραγγελία όποτε επιλέγουν να απολαύσουν το Naran». Το μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως, μέσα στους πρώτους μήνες του 2021.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:

Advertisement

Hyper-Coupe με 1.048 ίππους από την Naran Automotive

Δικό της δίκτυο σταθμών φόρτισης θέλει η Rivian

Η επόμενε γενιά Mercedes eSprinter θα είναι διαθέσιμη και στις ΗΠΑ

Advertisement