Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mugen «πειράζει» την εμφάνιση του νέου Honda HR-V

Ελλάδα 2:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mugen «πειράζει» την εμφάνιση του νέου Honda HR-V

ΝΕΑ

Η Mugen «πειράζει» την εμφάνιση του νέου Honda HR-V

ΝΕΑ

Η Honda δεν πρόλαβε να παρουσιάσει το νέο HR-V και η Mugen έχει έτοιμη τη δική της πρόταση για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν.

Advertisement
Advertisement

Χωρίς ακραίες επεμβάσεις, η Mugen παρουσιάζει μερικές αλλαγές στην εμφάνιση του νέου Honda HR-V που σίγουρα θα βρουν το κοινό τους.

Η πρόταση της Mugen περιλαμβάνει αλλαγές εμπρός, πίσω και στο πλάι του αμαξώματος, δίνοντας περισσότερο όγκο και τονίζοντας το δυναμισμό της εικόνας του νέου HR-V. Οι αισθητικές παρεμβάσεις συμπληρώνονται από μια σχετικά διακριτική αεροτομή στο επάνω μέρος της πίσω πόρτας, τα διαφορετικού χρώματος καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέπτες και τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα στις πίσω πόρτες των επιβατών.

Advertisement
Advertisement

Ο λογαριασμός για όλα τα παραπάνω, είναι κάτι παραπάνω από 5,5 χιλιάδες δολάρια (σχεδόν 4.600 ευρώ). Για μια μεγαλύτερη αεροτομή της Mugen, θα πρέπει να υπολογίζετε 970 ευρώ, ενώ 1.600 ευρώ επιπλέον, κοστίζουν οι 18άρες ζάντες που προτείνει ο βελτιωτικός οίκος που ειδικεύεται στα μοντέλα της Honda. Δεν υπάρχει καμία επέμβαση –ακόμα- από την Mugen για τον κινητήρα ή το σύστημα μετάδοσης του αυτοκινήτου, το οποίο για την Ευρώπη θυμίζουμε πως εφοδιάζεται με 4κύλινδρο ατμοσφαιρικό 1,5 λίτρων ο οποίος αποδίδει 129 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο CVT κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς και τετρακίνηση ηλεκτρονικά ελεγχόμενη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διπλό “χτύπημα” από Honda στo Shangai Auto Show 2021
Honda e-Drag: Το ηλεκτρικό dragster
Tα πάντα για το νέο Honda HR-V e:HEV (VIDEO)