Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mountune θα βελτιώνει και τα μοντέλα της VW Group

Ελλάδα 1:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mountune θα βελτιώνει και τα μοντέλα της VW Group

ΝΕΑ

Η Mountune θα βελτιώνει και τα μοντέλα της VW Group

ΝΕΑ

Η Mountune, μακροχρόνιος συνεργάτης της Ford στον τομέα των βελτιώσεων, δημιουργεί την μάρκα «M52», και προσφέρει τις υπηρεσίες αναβάθμισης της στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων του VW Group.

Advertisement
Advertisement

 

Ως τώρα γνωρίζαμε την Mountune, ως βελτιωτή με ειδίκευση στα μοντέλα της Ford. Τώρα η εταιρία από το Essex επεκτείνει τις δραστηριότητες της ξεκινώντας ένα νέο brand για τα μοντέλα του Volkswagen Group.

Advertisement
Advertisement

Η νέα μάρκα aftermarket ονομάζεται «M52» και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον κατασκευαστή τροχών και αξεσουάρ «fifteen52». Η Mountune ανακοίνωσε ότι «Θα προσφέρει στους ιδιοκτήτες VW (αρχικά) το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών, αυτοκινήτου και επιδόσεων που οι πελάτες της έχουν απολαύσει εδώ και πάνω από μία δεκαετία».

Η «M52» θα προσφέρει τα πρώτα πακέτα αναβάθμισης για τα μοντέλα Mk7 / 7.5 Golf GTI και Golf R. Αυτά περιλαμβάνουν την αναβάθμιση συστήματος αναπρογραμματισμό (πρώτο επίπεδο) του εγκεφάλου / ECU και του συστήματος εισαγωγής. Οι πελάτες, των οποίων τα αυτοκίνητα έχουν κιβώτια DSG θα έχουν δωρεάν προσαρμογή του λογισμικού (του κιβωτίου) ώστε να επιτυγχάνουν ταχύτερες αλλαγές και καλύτερη απόκριση στις χαμηλές ταχύτητες.

Advertisement

Η Mountune βρίσκεται στο Brentwood, του Essex, πολύ κοντά στην Ford UK και είναι γνωστή ως η μόνη εταιρεία που προσφέρει βελτιώσεις για τα μοντέλα του «Blue Oval» με την έγκριση του κατασκευαστή χωρίς να ακυρώνεται η εγγύηση.

Advertisement

Αν σας φαίνεται ξαφνική η συνεργασία της με τον όμιλο VW, σας θυμίζουμε πως προμήθευε τους αναβαθμισμένους κινητήρες Audi των 1800 κ.εκ. για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Formula 2 για τέσσερις σεζόν.