Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ΜΙΝΙ «διαμαρτύρεται» για τους παπαράτσι

Ελλάδα 1:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ΜΙΝΙ «διαμαρτύρεται» για τους παπαράτσι

ΝΕΑ

Η ΜΙΝΙ «διαμαρτύρεται» για τους παπαράτσι

ΝΕΑ

Κάθε προβολή είναι θετική και αυτό δείχνουν να το γνωρίζουν καλά στη ΜΙΝΙ. Η θυγατρική της BMW εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες του νέου της 3θυρου hatch που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και τις οποίες παρουσίασε το NewsAuto.gr την 1η Ιουλίου. Δημοσιοποίησε μάλιστα και μία φωτογραφία του Cooper S με βαρύ καμουφλάζ.

Advertisement
Advertisement

Με χιουμοριστική διάθεση, η ΜΙΝΙ παραλλήλισε το νέο της μοντέλο με τους διάσημους που «καταδιώκονται» από τους παπαράτσι. «Μέλη της βασιλικής οικογένειας, ποδοσφαιριστές και top model γνωρίζουν το πώς είναι να συλλαμβάνεσαι από το φωτογραφικό φακό υπό περίεργες συνθήκες και τώρα το ΜΙΝΙ είναι το τελευταίο θύμα», αναφέρει το δελτίο Τύπου της βρετανικής μάρκας.

«Αντιλαμβανόμαστε το παγκόσμιο ενδιαφέρον για την οικογένεια των μοντέλων μας, αλλά δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος για να κυκλοφορούν διεθνώς φωτογραφίες που δεν μας κολακεύουν. Η ΜΙΝΙ δεν παραπονείται αν και στις εικόνες δεν αντικατοπτρίζεται η γοητεία του αυτοκινήτου μας. Οι τηλεφακοί παραμορφώνουν τις επιφάνειες, τις γραμμές και τις γωνίες. Οπότε, την επόμενη φορά πλησιάστε πιο κοντά», καταλήγει η εταιρεία.[nggallery id=2787]