Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι μηχανικοί της Bugatti δουλεύουν στο σπίτι

Ελλάδα 11:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μηχανικοί της Bugatti δουλεύουν στο σπίτι

ΝΕΑ

Οι μηχανικοί της Bugatti δουλεύουν στο σπίτι

ΝΕΑ

Τα μέτρα προστασίας για την αποτροπή της εξάπλωσης του COVID-19, έχουν οδηγήσει τους μηχανικούς της Bugatti να εργάζονται για την εξέλιξη των Chiron και Divo από το σπίτι.

Advertisement
Advertisement

Η Bugatti αναγκάστηκε να αναστείλει την παραγωγή των οχημάτων της, όπως και άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο. Ωστότο, η γαλλική εταιρεία συνεχίζει την εξέλιξη των μοντέλων της Chiron και Divo με λίγο διαφοροποιημένες διαδικασίες λόγω Κορονοϊού. Μεταξύ εκείνων που εξακολουθούν να εργάζονται για να κάνουν το Chiron και το Divo ακόμα καλύτερα, είναι ο επικεφαλής των δοκιμών πλαισίου, Lars Fischer. Ο Fischer εξακολουθεί να εργάζεται οδηγώντας πολλά χιλιόμετρα στους χώρους δοκιμών της εταιρείας αλλά και σε δημόσιους δρόμους.

Advertisement
Advertisement

Βεβαίως οι προσαρμογές που έχουν επιβάλλει τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορονοϊού, έχουν δώσει τη δυνατότητα στους μηχανικούς της Bugatti να δοκιμάσουν τα οχήματα στα μοντέλα υπολογισμού και προσομοίωσης, από το σπίτι τους. Μια ακόμα διαφορά είναι και το ότι δεν μπορούν πλέον να είναι μαζί δύο μηχανικοί που βρίσκονται στην εξέλιξη των μοντέλων Chiron και Divo. «Κανονικά, έχουμε πάντα δύο μηχανικούς στα test drives των αυτοκινήτων μας, στο Chiron και Divo, έτσι ώστε οι δοκιμές να μπορούν να γίνονται σύμφωνα με μια καθορισμένη λίστα ελέγχου, ενώ τα δεδομένα που συλλέγονται, αποθηκεύονται σε έναν υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο», λέει ο μηχανικός που ασχολείται με τις ρυθμίσεις της ανάρτησης και του πλαισίου, Sven Bohnhorst. «Δεδομένου ότι διατηρούμε πάντα τη συνιστώμενη ασφαλή απόσταση από τους συναδέλφους μας και αυτό δεν είναι δυνατό σε ένα αυτοκίνητο, αυτήν τη στιγμή οδηγούμε κατά μόνας».

Η υποχρεωτική αποχή από το χώρο εργασίας, έχει επιτρέψει στον Bohnhorst να διαθέσει λίγο περισσότερο χρόνο για εργασίες στην προσωπική του κλασική Porsche 911 (που φαίνεται στις φωτογραφίες). Η Bugatti λέει ότι παράλληλα με τις συνεχείς δοκιμές στο Ehra-Lessien, είναι σε θέση να κάνει ταξίδια στο Nurburgring και στο Bilster Berg, εφόσον δεν χρειάζονται περισσότερο από μια εργάσιμη ημέρα για να φτάσει κανείς εκεί και να γυρίσει αυθημερόν στη βάση του, καθώς δεν είναι δυνατή η διανυκτέρευση σε ξενοδοχεία.

Advertisement