Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η MG στην Ιρλανδία με plug-in υβριδικά

Ελλάδα 11:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η MG στην Ιρλανδία με plug-in υβριδικά

Mobility

Η MG στην Ιρλανδία με plug-in υβριδικά

Mobility

Μόνο plug-in υβριδικά αυτοκίνητα θα περιλαμβάνει η νέα γκάμα μοντέλων της MG, η οποία επανέρχεται στο προσκήνιο ξεκινώντας από την αγορά της Ιρλανδίας.

Advertisement
Advertisement

Η νέα γκάμα μοντέλων περιλαμβάνει τα MG5 EV, MG HS και MG ZS EV για την αγορά της Ιρλανδίας.

Η MG Motor επιστρέφει στην ιρλανδική αγορά, με μια γκάμα που αποτελείται από μοντέλα plug-in υβριδικά μόνο. Τις εγχώριες δραστηριότητες θα διαχειρίζεται η ιδιωτική εταιρεία Frank Keane Group, η οποία έχει εμπλακεί στην πώληση πολλαπλών εμπορικών σημάτων αυτοκινήτων στη χώρα για πάνω από 50 χρόνια. Ο συγχρονισμός δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος και για τα δύο μέρη, καθώς η MG επεκτείνει τις ευρωπαϊκές της δραστηριότητες στηριζόμενη σε μια αυξανόμενη γκάμα ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων. Η μάρκα MG προσφέρει ηλεκτροκίνητα για όλους στην Ιρλανδία με μια σειρά από υψηλής ποιότητας και οικονομικά προσιτά υβριδικά αυτοκίνητα και plug-in που ξεκινούν με το MG ZS EV, το οποίο θα προσφέρει την ίδια επταετή εγγύηση διάρκειας με τα MG της Βρετανίας. Η μάρκα MG Motor προσφέρει ηλεκτρικό σε όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στην Ιρλανδία με μια σειρά από υψηλής ποιότητας και οικονομικά προσιτά υβριδικά αυτοκίνητα και plug-in, ξεκινώντας από το MG ZS EV, ένα SUV κατηγορίας Β και το πρώτο πραγματικά προσιτό, φιλικό προς την οικογένεια οικογενειακό περιβάλλον της Ιρλανδίας ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Με ασφάλεια πέντε αστέρων Euro NCAP, υψηλά επίπεδα τεχνολογίας και επτά χρόνια εγγύηση, το MG ZS EV είναι η τέλεια εισαγωγή στην ηλεκτροκίνηση για νέους αγοραστές αυτοκινήτων στο στόλο και το λιανικό εμπόριο. Τα πρώτα MG ZS EV θα φτάσουν στην Ιρλανδία τον Νοέμβριο για άμεση πώληση, ακολουθούμενο από το MG5 EV, το οποίο είναι ένα station wagon του C-segment και το MG HS Plug-in, ένα υβριδικό SUV της ίδιας κατηγορίας. Ο Μπίλι Ριόρνταν, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Frank Keane, σχολίασε: «Είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι που ασχολούμαστε με τη MG έχοντας την αντιπροσωπεία στη χώρα. Είναι μια πραγματικά συναρπαστική στιγμή για αυτήν την αναπτυσσόμενη μάρκα που έχει τόσο πλούσια ιστορία. Το Frank Keane Group ξεκίνησε τη ζωή του στη διανομή κινητήρων πριν από 50 χρόνια και ανυπομονούμε για το επόμενο βήμα στο ταξίδι μας».

Δείτε ακόμα:

Advertisement

MG: πουλά ηλεκτρικό crossover στην Ευρώπη

Η MG παρουσιάζει το plug-in υβριδικό SUV της σε τιμή έκπληξη

Advertisement