Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η MG παρουσιάζει το Plug-In Hybrid SUV της με τιμή- έκπληξη

Ελλάδα 22:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η MG παρουσιάζει το Plug-In Hybrid SUV της με τιμή- έκπληξη

Mobility

Η MG παρουσιάζει το Plug-In Hybrid SUV της με τιμή- έκπληξη

Mobility

Το HS, όπως λέγεται το SUV της MG, έφτασε στη Βρετανία τον περασμένο Οκτώβριο με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Τώρα έρχεται και η plug in υβριδική εκδοχή του με ένα από τα ατού της να είναι η πολύ καλή τιμή αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Η επερχόμενη υβριδική παραλλαγή του HS είναι πολύ πιο ισχυρή από την έκδοση βενζίνης και μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να την παραγγείλετε από τον επόμενο μήνα στη Βρετανία έναντι του ποσού των 29,995 λιρών (32.831€).

Αυτό είναι το πρώτο μοντέλο της MG που διαθέτει plug-in υβριδικό σύστημα, χρησιμοποιώντας τον turbo κινητήρα 1,5 λίτρων μαζί με έναν ηλεκτροκινητήρα 90 kW. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει έως τα 51 χιλιόμετρα και συνδυασμένη ισχύ 258 ίππους. Χάρη σε ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων το MG HS PHEV μπορεί να επιταχυνθεί στα 100 χλμ./ώρα από στάση, σε μόλις 6,9 δευτερόλεπτα- 3 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από την παραλλαγή με τον κινητήρα βενζίνης.

Advertisement
Advertisement

«Από τότε που το MG HS έφτασε στους εκθεσιακούς χώρους το περασμένο έτος, έχει καθιερωθεί ως υψηλής ποιότητας ναυαρχίδα για τη MG, βασισμένη στην επιτυχία του μικρότερου MG ZS για να προσφέρει ακόμη περισσότερη άνεση, πρακτικότητα και χαρακτηριστικά πρεστίζ που εκτιμούνται ιδιαιτέρως από τους αγοραστές SUV της κατηγορίας C», λέει ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της MG, Daniel Gregorious, οποίος συνεχίζει: «Το νέο MG HS Plug-in hybrid κάνει την ήδη καταπληκτική τιμή της σειράς MG HS ακόμα πιο ελκυστική καθώς περιλαμβάνει και μηδενικές εκπομπές ρύπων για απόσταση 51 χιλιομέτρων. Είναι ένα εξαιρετικά προσιτό πακέτο που πιστεύουμε ότι θα γίνει μεγάλη επιτυχία τόσο στους ιδιώτες πελάτες, όσο και στους εταιρικούς».

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Το ηλεκτρικό πρωτότυπο MG Cyberster Concept

Μεταφέρθηκαν τα “βασιλικά αυτοκίνητα” και άρχισε η συντήρησή τους

Advertisement

SAIC: Στόχος μας, ο τριπλασιασμός των πωλήσεων έως το 2025

 

 

Advertisement