Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πληρωμές με δαχτυλικό αποτύπωμα από τη Mercedes-Benz

Ελλάδα 17:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πληρωμές με δαχτυλικό αποτύπωμα από τη Mercedes-Benz

ΝΕΑ

Πληρωμές με δαχτυλικό αποτύπωμα από τη Mercedes-Benz

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz κάνει ακόμα πιο εύκολη τη ζωή μας προσθέτοντας μια νέα τεχνολογία πληρωμών με δαχτυλικό αποτύπωμα.

Advertisement
Advertisement

Αν υπήρχε αμφιβολία ότι η Mercedes-Benz είναι αυτήν τη στιγμή η πιο τεχνολογικά προηγμένη εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτου, τότε με την καινούρια σειρά υπηρεσιών που προσφέρει θα πειστεί και ο τελευταίος των «Μοϊκανών». Γνωρίζαμε ήδη ότι η γερμανική φίρμα είναι η πρώτη που τοποθέτησε στα μοντέλα της τις τεχνολογίες Visa Delegated Authentication και Cloud Token Framework που διευκολύνουν τη διαδικασία πληρωμών μέσα από το αυτοκίνητο και τις κάνει ασφαλέστερες.

Πλέον, η Mercedes-Benz πάει ένα βήμα παρακάτω παρουσιάζοντας μια νέα τεχνολογία πληρωμών με τη χρήση δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Με μία μόνο κίνηση πλέον ο πελάτης μπορεί να αγοράσει την υπηρεσία που θέλει εύκολα και κυρίως με μεγάλη ασφάλεια.

Advertisement
Advertisement

Αν για παράδειγμα ο οδηγός θέλει να αγοράσει την υπηρεσία ελέγχου του κλιματισμού στο μοντέλο του, μπορεί πλέον με την χρήση του δαχτυλικού του αποτυπώματος να την αποκτήσει. Έχοντας συνδέσει το σύστημα MBUX της Mercedes-Benz με το smartphone μπορείς να επισκεφτείς το Mercedes me Store και να αποκτήσεις όποια υπηρεσία θελήσεις, από το να γεμίσεις το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου ή την μπαταρία του, μέχρι να αναβαθμίσεις το λογισμικό όλων των συστημάτων.

Θέλεις μεγαλύτερη λεπτομέρεια στο σύστημα πλοήγησης ή να ενημερωθείς για τις θέσεις πάρκινγκ σε πραγματικό χρόνο ή να ενημερωθείς για τις καιρικές συνθήκες; Κανένα πρόβλημα καθώς με την επίδειξη του δαχτυλικού αποτυπώματος όλα ενσωματώνονται στο σύστημα του αυτοκινήτου. Ο χρήστης συνδέει την κάρτα Visa του με την υπηρεσία Mercedes Pay+ και απολαμβάνει ασφάλεια και αμεσότητα στις συναλλαγές του.

Advertisement

Οι συναλλαγές εντός του αυτοκινήτου είναι εξαιρετικά ανερχόμενες. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα του 2021, ο όγκος των συναλλαγών αναμένεται να φτάσει το 2026 τα 4,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Advertisement