Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes G-Class τώρα και σε… μπουφάν!

Ελλάδα 6:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes G-Class τώρα και σε… μπουφάν!

ΝΕΑ

Η Mercedes G-Class τώρα και σε… μπουφάν!

ΝΕΑ

Υπάρχουν πολλές ιδέες για να φτιάξει κανείς ένα αυτοκίνητο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η G-Class ντύνεται στα… ζεστά!

Advertisement
Advertisement

Στην σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία υπάρχει μία διαρκής αναζήτηση για διαφορετικούς τρόπους διαφήμισης και προώθησης των προϊόντων της.

Και ένας σημαντικός στόχος είναι κυρίως τα νεανικά κοινά και οι γυναίκες, δύο κατηγορίες καταναλωτών με ειδικά γούστα και διαφορετική οπτική πάνω στο θέμα αυτοκίνητο.

Αναζητώντας τέτοιους δρόμους, η Mercedes φθάνει με μία G-Class στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου που γίνεται αυτές τις ημέρες.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται όμως για μία διαφορετική G-Class η οποία έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την γνωστή -και πολυτελή- εταιρία κατασκευής μπουφάν, την Moncler.

Ονομάζεται Project Mondo G και είναι ένα και μοναδικό κομμάτι. Σύμφωνα με την Britta Seeger, υπεύθυνη μάρκετινγκ της Mercedes, η γερμανική εταιρία συνεργάστηκε με την Moncler για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις της με την τέχνη και την κοινωνία.

Η ομάδα πίσω από το Project Mondo G είχε ως στόχο να αναδείξει το παιχνίδι μεταξύ της ευθύγραμμης σχεδίασης του SUV και του απαλού, στρογγυλού σχεδιασμού του μπουφάν.

Advertisement

Η Mercedes λέει ότι αυτό δημιουργεί μια πολύ όμορφη σύνθεση μεταξύ αντίθετων στοιχείων, η οποία μετατρέπει την G-Class σε γλυπτό.

Advertisement

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, η G-Class είναι καλυμμένη με καπιτονέ ύφασμα στην οροφή όπου υπάρχει και φερμουάρ ενώ με το ίδιο ύφασμα είναι σκεπασμένοι και οι τροχοί.

Πέρα από έργο τέχνης, το Project Mondo G παραμένει μία G-Class, με βάρος κοντά στους 2,5 τόνους, ενώ το πλάτος με αυτούς τους τροχούς φθάνει τα 3,4 μέτρα, ύψος τα 2,8 μέτρα και μήκος τα 4,6 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ετοιμάζει mini G-Class η Mercedes;
Μία… ακόμα  Mercedes G-Class για την Kylie Jenner (+video)
Αυτή είναι η πιο σκληροπυρηνική Mercedes G-Class!

Advertisement