Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes C63 AMG του Schumacher πωλείται

Ελλάδα 20:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes C63 AMG του Schumacher πωλείται

ΝΕΑ

Η Mercedes C63 AMG του Schumacher πωλείται

ΝΕΑ

H Mercedes C63 AMG Estate, ήταν στο στόλο των αυτοκινήτων του Michael Schumacher και τώρα αναζητά νέο ιδιοκτήτη.

Advertisement
Advertisement

Μένει να δούμε αν το γεγονός πως το αυτοκίνητο αυτό άνηκε κάποια στιγμή στον Michael Schumacher, θα παίξει κάποιο ρόλο στην τιμή πώλησης.

Ο Michael Schumacher μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουλίου 2010 είχε για τις μετακινήσεις του αυτή εδώ την Mercedes-Benz C63 AMG Estate η οποία τώρα είναι προς πώληση. Με το μαύρο χρώμα της διατηρημένο αρκετά καλά, όπως και το μαύρο δερμάτινο σαλόνι, η συγκεκριμένη C63 έχει περίπου 20.000 ευρώ επιπλέον εξοπλισμό– κάτι που πρακτικά σημαίνει πως δεν υπάρχει κάτι από τον κατάλογο του έξτρα εξοπλισμού του μοντέλου, που το συγκεκριμένο δεν διαθέτει.

Advertisement
Advertisement

Μετά τη χρήση του αυτοκινήτου από τον Schumacher, το αυτοκίνητο έχει αλλάξει άλλες τρεις φορές ιδιοκτήτη, με τον τελευταίο να υποστηρίζει πως το χρησιμοποιούσε μόνο κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών. Αυτή τη στιγμή πωλείται με 151.894 χιλιόμετρα στο κοντέρ του και η Bonhams που έχει την ευθύνη της πώλησης, λέει ότι το αυτοκίνητο θα εφοδιαστεί με τέσσερα νέα ελαστικά και θα υποβληθεί σε έλεγχο από την Mercedes-Benz πριν το πάρει στα χέρια του ο νέος ιδιοκτήτης.

Οι εκτιμήσεις τους για την τιμή του αυτοκινήτου, έχουν ένα μεγάλο εύρος «από εώς», καθώς δεν μπορεί να υπολογιστεί το αν θα παίξει ρόλο η κατοχή του από τον διάσημο πρώην πιλότο της F1. Πάντως οι προβλέψεις κάνουν λόγο για ένα τελικό ποσό που μπορεί να κυμανθεί από 50.000 ευρώ, έως και 100.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Victoria Swarovski μέσα στις AMG (video)
Δοκιμή: Mercedes-Benz GLB 200 4MATIC
Michael Schumacher: Οκτώ χρόνια άνισης μάχης

 

Advertisement