Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz κάνει ταινία τα ανδρείκελα των crash test (+vid)

Ελλάδα 10:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Mercedes-Benz κάνει ταινία τα ανδρείκελα των crash test (+vid)

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz κάνει ταινία τα ανδρείκελα των crash test (+vid)

ΝΕΑ

Δεν αποτελεί έκπληξη, τα ανδρείκελα των δοκιμών πρόσκρουσης ζουν μια αρκετά σκληρή ζωή. Κάθε μέρα συγκρούσεις και κατόπιν το όχημά τους εκρήγνυται. Ωστόσο, ενδιαφέρον παρουσιάζει η τελευταία σειρά Crash Tales της Mercedes-Benz που αποκαλύπτει τη δράση των Tommy και Fred.

Πρόκειται για δύο προσωποποιημένα ανδρείκελα πρόσκρουσης. Το πρώτο επεισόδιο θέτει τα θεμέλια των δύο χαρακτήρων και αποκαλύπτει την υπόθεση της νέας ξεχωριστής αυτής σειράς.

Πριν το ντουέτο ξεκινήσει μια αναπόφευκτη συντριβή, υπάρχει ηχητική προειδοποίηση που δηλώνει ότι είναι η τυχερή μέρα τους. Σε αντίθεση με τις κανονικές δοκιμές, επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα φρένα στην τελευταία επίδειξη προκειμένου να αξιολογήσουν ένα νέο σετ.

«Είμαι ανδρείκελο δοκιμών πρόσκρουσης για καλό σκοπό, μου αρέσει το crash test», λέει ο Fred, σαφώς αδιάφορος για την κατάληξη. Η εταιρία δείχνει τη Mercedes-Benz EQC, το τελευταίο ηλεκτρικό SUV της. Με τις προδιαγραφές που διαθέτει η EQC, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Fred και ο Tommy δοκιμάζουν τα φρένα. Το όχημα διαθέτει έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα σε κάθε άξονα, παράγοντας συνολικά 408 ίππους και 760 Nm ροπής. Η ηλεκτρική Mercedes-Benz διαθέτει αυτονομία που ξεπερνά τα 360 χιλιόμετρα.

Ενώ ο Fred είναι σαφώς πιο αδρανής από τον φίλο του, ο Tommy είναι ακριβώς το αντίθετο. Δεν μπορεί να περιμένει περαιτέρω τη διαδικασία. Είναι ξεκάθαρο αυτός αποτελεί τον ρεαλιστής της ομάδας, ο αισιόδοξος της παρέας. Παρόλο που μας αρέσουν τέτοιους είδους δοκιμές όπως και τα πολύτιμα συμπεράσματά τους, θα αφήσουμε τη συντριβή στους… επαγγελματίες.

 

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Δοκιμές πρόσκρουσης: Πως ο Euro NCAP δίνει τα αστέρια;

Το Rimac σε δοκιμές πρόσκρουσης

Advertisement
Advertisement