Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz Ελλάς στo Top 20 του Fortune στην Ελλάδα

Ελλάδα 10:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes-Benz Ελλάς στo Top 20 του Fortune στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz Ελλάς στo Top 20 του Fortune στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Για ακόμη μία χρονιά – την έκτη συνολικά από τα οκτώ χρόνια του θεσμού – η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. είναι η μοναδική εταιρεία από τον κλάδο του αυτοκινήτου στo “Top 20” της μεγαλύτερης έρευνας για την εταιρική φήμη «Most Admired Companies 2022», του περιοδικού Fortune στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Βρέθηκε στη 17η θέση των πιο αξιοθαύμαστων επιχειρήσεων ανεξαρτήτως κλάδου στη χώρα μας.

Η λίστα καταρτίζεται από το περιοδικό Fortune σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών KPMG.

Τα 1.800 στελέχη από τις 380 επιχειρήσεις της Ελλάδας με ετήσιο τζίρο άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ (2021) από όλους τους κλάδους της οικονομίας αξιολόγησαν, ψήφισαν και ανέδειξαν τις εταιρείες που κατέλαβαν τις 20 πρώτες θέσεις για το 2022 ανάμεσα στις επιχειρήσεις που πέρασαν στην τελική φάση της έρευνας. Έμφαση δόθηκε στην Καινοτομία, στην Εμπειρία του Πελάτη και στην Αφοσίωση και στο τρίπτυχο αυτό, η Mercedes-Benz Ελλάς ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Advertisement
Advertisement

Η κατάρτιση της λίστας διαμορφώνεται με γνώμονα εννέα ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια, που καθιέρωσε η αμερικανική έκδοση του Fortune και αφορούν στον τρόπο οργάνωσης, λειτουργίας και διοίκησης των εταιριών. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την Καινοτομία, τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την Ποιότητα της Διοικητικής Ομάδας, την Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων ή Υπηρεσιών κ.α.
«Η βράβευση της Mercedes-Benz Ελλάς είναι το αποτέλεσμα της ακούραστης συλλογικής μας προσπάθειας, καθώς όλοι – μηδενός εξαιρουμένου – είμαστε πιστοί στο όραμά μας, να οδηγούμε τις εξελίξεις στο χώρου του αυτοκινήτου στην Ελλάδα» δήλωσε ο κος Ι. Καλλίγερος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Mercedes-Benz Ελλάς μετά την παραλαβή του βραβείου για την εταιρεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Kylie Jenner καμαρώνει τα εξωτικά της αυτοκίνητα (+video)
Δοκιμή: Mercedes EQA 300 4MATIC
Eπανάσταση: Η Mercedes S-Class κατεβαίνει στα 2.000 κυβικά!