Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes- AMG GT R Black Series με 720 ίππους

Ελλάδα 16:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes- AMG GT R Black Series με 720 ίππους

ΝΕΑ

Η Mercedes- AMG GT R Black Series με 720 ίππους

ΝΕΑ

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Mercedes-AMG GT R Black Series που επανέρχεται ως έκδοση μετά από καιρό, να έχει το νέο V8 μοτέρ με απόδοση 720 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Η τελευταία Black Series έκδοση που παρουσίασε η Mercedes-Benz σε συνεργασία με την AMG, ήταν η C63 του 2015, με εκείνο το θηριώδη ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα των 6,2 λίτρων. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, η επαναφορά στο προσκήνιο του κωδικού Black Series, γίνεται για ένα από τα πλέον sport μοντέλα που καταγράφονται στην ιστορία της Mercedes.

Advertisement
Advertisement

Η βάση για την έκδοση αυτή, είναι η νέα γενιά της Mercedes-AMG GT R, στην οποία θα βρεθεί το ολοκαίνουργιο υπερτροφοδοτούμενο V8 σύνολο που θα αποδίδει κάτι παραπάνω από 700 ίππους. Οι competition περγαμηνές του κινητήρα, υπογραμμίζονται από την τεχνολογία dry sump που συναντάται ως επί το πλείστον σε αγωνιστικά αυτοκίνητα και σημαίνει την απουσία του κάρτερ για την αποστράγγιση του λιπαντικού του κινητήρα.

Οι επεμβάσεις στον κινητήρα θα επιτρέψουν στο συγκεκριμένο μοντέλο θα «πορεύεται» με 720 ίππους και 81,6 kgm ροπής. Οι προβλέψεις για το μοντέλο του οποίου η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου- σειριακού κιβωτίου διπλού συμπλέκτη και θα έχει εργοστασιακής τοποθέτησης ημί-σλικ ελαστικά, κάνουν λόγο για επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα που θα ξεπερνά τα 320 χλμ./ώρα.

Advertisement