Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το επιβλητικό Range Rover της Mansory

Ελλάδα 4:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το επιβλητικό Range Rover της Mansory

ΝΕΑ

Το επιβλητικό Range Rover της Mansory

ΝΕΑ

Η Mansory παρουσίασε τη δική της εκδοχή του Range Rover P530 προσθέτοντας πολυτέλεια και σπορ αισθητική.

Advertisement
Advertisement

Η Mansory έχει γίνει γνωστή στον κόσμο των βελτιώσεων από τις – συνήθως – υπερβολικές επεμβάσεις της σε premium μοντέλα. Η βρετανικός βελτιωτικός οίκος έχει επέμβει σχεδόν σε όλες τις premium μάρκες αυτοκινήτων στοχεύοντας τόσο στην σπορ προσέγγιση, αλλά βελτιώνοντας παράλληλα και την πολυτέλεια των μοντέλων.

Το πιο πρόσφατο δημιούργημα της Mansory είναι ένα Range Rover P530 το οποίο από μόνο του είναι ένα επιβλητικό, πολυτελές SUV. Το πρώτο πράγμα με το οποίο ασχολήθηκε η Mansory είναι το πίσω μέρος και ιδιαίτερα το σύστημα διαχύτη και εξατμίσεων. Οι Βρετανοί σχεδίασαν από την αρχή τις απολήξεις των εξατμίσεων και παράλληλα, τοποθέτησαν στο κάτω μέρος έναν καινούριο διαχύτη από ανθρακονήματα.

Advertisement
Advertisement

Χαρακτηριστικά είναι τα πίσω λεπτά φωτιστικά σώματα LED οριζόντια τοποθετημένα, ενώ στο πάνω μέρος βρίσκουμε μια μαύρη αεροτομή. Στο εμπρός μέρος, ο προφυλακτήρας είναι καινούριος με σπορ αισθητική, το ίδιο και οι εισαγωγές στο καπό. Στα πλευρικά έχουν σχεδιαστεί νέα αεροδυναμικά βοηθήματα, ενώ πολύ χαρακτηριστικές είναι οι μαύρες ζάντες των 24 ιντσών με ελαστικά 295/30.

Η Mansory δεν έχει επέμβει στο εσωτερικό του P530, ωστόσο αν το ζητήσει ο πελάτης υπάρχει διαθέσιμο ένα πακέτο εξοπλισμού με εξαρτήματα από δέρμα, ανθρακονήματα και αλουμίνιο για να αναβαθμιστεί το περιβάλλον της καμπίνας. Όσο για την απόδοση, το P530 της Mansory χάρη στη νέα εξάτμιση αποδίδει 620 ίππους και 850 Nm ροπής με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι ιδιοκτήτες της Range Rover φέρνουν το αυτοκίνητο των 10.000 ευρώ
Το νέο Range Rover Sport SVR με κινητήρα BMW
Δοκιμή: Range Rover Velar P400e PHEV

Advertisement