Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Little Car δημιουργεί πρωτάθλημα με mini Bugatti

Ελλάδα 12:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Little Car δημιουργεί πρωτάθλημα με mini Bugatti

ΝΕΑ

Η Little Car δημιουργεί πρωτάθλημα με mini Bugatti

ΝΕΑ

Η βρετανική εταιρεία δημιούργησε πρωτάθλημα τριών αγώνων με «μωρά» Bugatti.

Advertisement
Advertisement

Η Little Car έχει πλέον εδραιωθεί στις καρδιές μικρών και μεγάλων με τις εκπληκτικές δημιουργίες αυτοκινήτων υπό κλίμακα τα οποία όμως είναι πλήρως λειτουργικά και μπορούν να οδηγηθούν από ενήλικες και παιδιά. Έχουμε θαυμάσει πρόσφατα θρυλικές Ferrari και Aston Martin από την εταιρεία, ενώ το νέο της project είναι η Bugatti Type 35 του 1926.

Το συγκεκριμένο θρυλικό μοντέλο ονομάστηκε Baby Bugatti ΙΙ και είναι αφιερωμένο στα 110 χρόνια της εταιρείας. Το αυτοκίνητο σχεδιαστικά παραμένει πιστό στο αρχικό μοντέλο με την κλασική του δομή, τους εκτεθειμένους τροχούς και την ανοιχτή θέση οδήγησης. Έχει χρησιμοποιηθεί ένας ηλεκτροκινητήρας απόδοσης 13 ίππων ο οποίος πετυχαίνει τελική ταχύτητα 70 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Για να ενισχύσει την παρουσία του νέου της δημιουργήματος η Little Car διοργάνωσε ένα mini πρωτάθλημα τριών αγώνων σε συνεργασία με την Hero-Era. Η εταιρεία θα παρέχει στους συμμετέχοντες το μοντέλο Baby Bugatti αρκεί να έχουν 36.000 ευρώ να ξοδέψουν. Ο θεσμός ξεκινάει στις 23 Απριλίου στο Bicester Scramble, συνεχίζεται στην πίστα του Silverstone τον Μάιο και ολοκληρώνεται στο Prescott Hill Climb τον Ιούλιο.

Η Little Car έχει φροντίσει να προμηθεύσει με αυτοκίνητα 20 ομάδες οι οποίες θα αποτελούνται από δύο οδηγούς, έναν ηλικίας 10 έως 14 ετών και έναν ενήλικο. Εκπαιδευτής και καθοδηγητής των συμμετεχόντων θα είναι ο νικητής του Le Mans, Andy Wallace. Οι νικητές του πρωταθλήματος, εκτός από τις Bugatti Baby θα κερδίσουν και πολλά πλούσια δώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Bugatti ανακατασκευάζει τις θρυλικές Veyron
Πώς θα σας φαινόταν ένα βαν Bugatti;
Τα γυαλιά της Bugatti πάνε μόνο με Chiron

Advertisement