Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Bugatti ανακατασκευάζει τις θρυλικές Veyron

Ελλάδα 14:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Bugatti ανακατασκευάζει τις θρυλικές Veyron

ΝΕΑ

Η Bugatti ανακατασκευάζει τις θρυλικές Veyron

ΝΕΑ

Η Bugatti προχωράει σε εργοστασιακή ανακατασκευή σπάνιων μοντέλων της στη Γαλλία.

Advertisement
Advertisement

Πολλοί ίσως να μην το γνωρίζουν αλλά η Bugatti έχει δημιουργήσει εδώ και αρκετά χρόνια ένα ειδικό τμήμα ανακατασκευής για τα μοντέλα της. Το τμήμα ονομάζεται La Maison Pur Sang και αποτελεί το πιστοποιημένο πρόγραμμα ανακατασκευών της Bugatti με μια έμπειρη εργοστασιακή ομάδα να αναλαμβάνει το κάθε έργο ξεχωριστά.

Και επειδή ήδη οι πρώτες Veyron 16.4 της δεκαετίας του 2000 θεωρούνται «κλασικές» κάποιοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ανακατασκευή των μοντέλων τους στέλνοντάς τις στο Molsheim της Γαλλίας. Τα μοντέλα ήταν τα Veyron 16.4 Coupe και Grand Sport τα οποία προέρχονται από έναν συλλέκτη στο Dubai και πέρασαν περίπου εννιά μήνες στις εγκαταστάσεις του La Maison Pur Sang πριν ολοκληρωθούν.

Advertisement
Advertisement

Αρχικά η Bugatti Veyron 16.4 Coupe του 2006 άλλαξε εντελώς χρωματισμό αφήνοντας πίσω το κλασικό μπεζ για την πιο μοντέρνα διχρωμία μπλε και μαύρο. Στο εσωτερικό, οι δερμάτινες επενδύσεις αλλάχθηκαν και χρησιμοποιήθηκε δέρμα Havanna.

Από την άλλη, η Veyron Grand Sport του 2009 διατηρήθηκε σχεδόν ίδιο με τον χρωματισμό να παρέμεινε ο γνωστός ασημί. Στην καμπίνα ωστόσο υπήρξε επέμβαση με τα χρώματα να αφήνουν το Silk και να περνάνε στο Mangolia. Τα δύο αυτοκίνητα επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη τους με πιστοποιητικό από την La Maison Pur Sang. Είναι μόλις τα δύο από τα δέκα μοντέλα που έχουν δεχτεί την εργοστασιακή φροντίδα της Bugatti.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πώς θα σας φαινόταν ένα βαν Bugatti;
Τα γυαλιά της Bugatti πάνε μόνο με Chiro
Η Bugatti Chiron Profilee τίναξε τη μπάνκα!

Advertisement