Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Litchfield δίνει άλλους 44 ίππους στο Toyota GR Yaris (VIDEO)

Ελλάδα 10:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Litchfield δίνει άλλους 44 ίππους στο Toyota GR Yaris (VIDEO)

ΝΕΑ

Η Litchfield δίνει άλλους 44 ίππους στο Toyota GR Yaris (VIDEO)

ΝΕΑ

Το GR Yaris διαθέτει τον πιο ισχυρό τρικύλινδρο κινητήρα παραγωγής στον κόσμο αλλά προφανώς αυτό δεν είναι αρκετό για τους βελτιωτικούς οίκους, ούτε και για ένα μεγάλο ποσοστό των ενδιαφερόμενων για τη μικρή «βόμβα» της Toyota.

Advertisement
Advertisement

Με επέμβαση αξίας 740 ευρώ, η Litchfield με ένα εγκέφαλο και αλλαγή στο φίλτρο αέρα στο Toyota GR Yaris, στέλνει την απόδοση από τους 261 στους 305 ίππους.

Για να δουν όλοι το κέρδος της επέμβασης που προτείνει η Litchfield, το CarWow έβαλε το βελτιωμένο Toyota GR Yaris δίπλα σε ένα εργοστασιακό και έκανε μια σειρά από «κόντρες» επιτάχυνσης από στάση αλλά και εν κινήσει. Το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό μια και ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα, πέραν της αύξησης στην απόδοση του κινητήρα, δεν έχει αλλάξει ούτε το βάρος. Αξίζει να σημειώσουμε πως το εργοστασιακό GR Yaris κάνει το 400άρι από στάση σε 13,3 δευτερόλεπτα, ενώ το βελτιωμένο από τη Litchfield χρειάστηκε 12,9 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Η πιο εντυπωσιακή φάση του video είναι στην πρώτη αναμέτρηση, που ενώ το εργοστασιακό GR Yaris ξεκινάει καλύτερα και αφήνει πίσω το βελτιωμένο, στη συνέχεια η διαφορά καλύπτεται και στο τέλος τη νίκη παίρνει το βελτιωμένο. Αν μη τι άλλο, αυτό καταδεικνύει πως από το βελτιωτικό οίκο έχει γίνει αρκετά καλή μελέτη στην εξέλιξη του κιτ που προτείνει για το δυνατότερο τρικύλινδρο μοτέρ παραγωγής στον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα:
Πρακτικά αξεσουάρ για το ανανεωμένο Toyota Hilux
VIDEO: Γνωρίστε το νέο Toyota Yaris
Ένα Toyota GR Yaris που είναι ταχύτερο από Nissan GT-R (VIDEO)