Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Πρακτικά αξεσουάρ για το ανανεωμένο Toyota Hilux

Ελλάδα 22:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρακτικά αξεσουάρ για το ανανεωμένο Toyota Hilux

Fleet Cars

Πρακτικά αξεσουάρ για το ανανεωμένο Toyota Hilux

Fleet Cars

Η ανανεωμένη εκδοχή του δημοφιλούς pick-up της ιαπωνικής εταιρείας, η οποία προσφέρεται στη χώρα μας, συνοδεύεται από μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ που ενισχύουν τόσο το στιλ όσο και την πρακτικότητά του.

Advertisement
Advertisement

Διαθέσιμη στη χώρα μας είναι η ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Toyota Hilux, η οποία έχει υποβληθεί σε αισθητικές αλλαγές τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Παράλληλα, συνεχίζει να προσφέρει την πρακτικότητα που αναζητούν όσοι στρέφονται σε ένα pick-up.

Πέρα από τα ανωτέρω, όμως, η Toyota παρέχει στους ενδιαφερόμενους και μια μεγάλη δυνατότητα εξατομίκευσης, μέσω του λανσαρίσματος κάποιων αξεσουάρ.

Ειδικότερα, προσφέρονται χρήσιμα αξεσουάρ εργασίας/αναψυχής, όπως είναι τα ειδικά κλειδωμένα κιβώτια αποθήκευσης για το πίσω μέρος ή τις πλευρές, όπως και ένα συρόμενο δάπεδο για εύκολη φόρτωση/εκφόρτωση μεγάλου βάρους φορτίων, έως και 300 kg. Το τελευταίο διαθέτει αντιολισθητική επιφάνεια, ενώ υπάρχουν και άγκιστρα πρόσδεσης, για την περαιτέρω ενίσχυση της ασφάλειας.

Advertisement
Advertisement

Επιπροσθέτως, προσφέρεται ένα κάλυμμα χώρου φόρτισης (hard-top), ίδιου χρώματος με το αμάξωμα με ενσωματωμένο LED φωτισμό αλλά και καπάκι καρότσας, το οποίο διατίθεται και σε αναδιπλούμενη εκδοχή.

Advertisement

Την πρακτικότητα και το στιλ ενισχύουν οι προσφερόμενες μπάρες ρυμούλκησης 7 έως 13 PIN, οι high-beam προβολείς, κάποια πατάκια για το εσωτερικό, οι 18άρες ζάντες σε μαύρο ματ, οι 17άρες ζάντες αλουμινίου, ένα σύστημα συναγερμού, αλλά και dash-cams.

Σημειώνεται πως όλα τα αξεσουάρ έχουν δοκιμαστεί και συμμορφώνονται με το πρωτόκολλο του WLTP. Οι πελάτες, τέλος, μπορούν να αποκτήσουν τα αξεσουάρ που επιθυμούν κάνοντας χρήση του χρηματοδοτικού προγράμματος της Toyota.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Το Toyota Hilux και σε GR έκδοση

Advertisement

Toyota Hilux Black Bison Edition: Για κάθε έδαφος

Το πιο σκληρό Toyota Hilux στον κόσμο