Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lexus με το νέο LM τερματίζει την πολυτέλεια

Ελλάδα 9:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lexus με το νέο LM τερματίζει την πολυτέλεια

ΝΕΑ

Η Lexus με το νέο LM τερματίζει την πολυτέλεια

ΝΕΑ

Το νέο MPV της Lexus θα πωλείται σε 60 χώρες παγκοσμίως -θα το δούμε και στην Ευρώπη- και απευθύνεται σε όσους θέλουν την απόλυτη πολυτέλεια για 4 ή 6 επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Κάνοντας ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης, το LM θα είναι ότι πιο πολυτελές έχουμε δει σε πολυμορφικό.

Η Lexus θα προσφέρει το νέο LM σε διαμορφώσεις 4, 6 και 7 θέσεων, με εκείνη των 4 να είναι προφανώς αυτή με τις περισσότερες παροχές πολυτέλειας. Το highlight του, είναι φυσικά το διαχωριστικό μεταξύ των εμπρός και πίσω καθισμάτων, πάνω στο οποίο έχει προσαρμοστεί μια μεγάλη οθόνη με διαγώνιο 48 ιντσών. Η έκδοση αυτή, εφοδιάζεται επίσης με ψυγείο, πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και καθίσματα- πολυθρόνες για τους πίσω.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί πως θερμαινόμενα είναι ακόμα και τα υποβραχιώνια, ενώ με τη χρήση κάποιων ειδικών αισθητήρων, το προηγμένο σύστημα θέρμανσης και ψύξης ανιχνεύει τη θερμοκρασία του κάθε επιβάτη στο πρόσωπο, στο στήθος, στους μηρούς και τα πόδια, κάνοντας αυτόματα τις ανάλογες ρυθμίσεις για να εξασφαλίσει ότι ολόκληρο το σώμα βρίσκεται στην ιδανική θερμοκρασία.

Η Lexus εξοπλίζει το νέο LM με την ανάρτηση «AVS» η οποία χάρη στην υψηλή τεχνολογία που χρησιμοποιεί, μεταβάλει τη σκληρότητά της ανάλογα με τις συνθήκες. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Lexus επένδυσε πολύ χρόνο και πόρους για να κάνει τη φιλοξενία των επιβατών ακόμα πιο premium, με ειδική έρευνα και σχεδίαση για τα καθίσματα εμπρός και πίσω, προκειμένου να διασφαλίζονται οι ιδανικότερες συνθήκες για την πραγματοποίηση μεγάλων ταξιδιών με ασφάλεια και ελάχιστη κόπωση.

Advertisement

Η Lexus δεν έχει ακόμη δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με τον κινητήρα που εφοδιάζει το μοντέλο και το μόνο που ξέρουμε είναι πως θα προσφέρεται σε δύο υβριδικές εκδόσεις. Η μια θα περιλαμβάνει ένα βενζινοκινητήρα turbo 2,4 λίτρων και η άλλη ένα ατμοσφαιρικό σύνολο 2,5 λίτρων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα εμφάνιση για τα Lexus LC και LC Convertible
Συγκριτική δοκιμή: BMW X1 sDrive 18i vs Volvo XC40 1.5 T2 vs VW Tiguan 1.5 TSI
Lexus RZ 450e: Ηλεκτροκίνηση από μετάξι…