Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lexus χαράζει νέα σχεδιαστική πορεία με το LBX

Ελλάδα 19:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lexus χαράζει νέα σχεδιαστική πορεία με το LBX

ΝΕΑ

Η Lexus χαράζει νέα σχεδιαστική πορεία με το LBX

ΝΕΑ

Η Lexus παρουσίασε το καινούριο της premium compact SUV φέρνοντας αέρα σχεδιαστικής ανανέωσης στην γκάμα της.

Advertisement
Advertisement

Ένα εντελώς καινούριο και άκρως εντυπωσιακό σχεδιαστικά μοντέλο παρουσίασε η Lexus. Πρόκειται για το νέο LBX το οποίο φέρνει έναν αέρα σχεδιαστικής ανανέωσης στην γκάμα της μάρκας γέρνοντας περισσότερο προς την ευρωπαϊκή φιλοσοφία.

Το νέο Lexus LBX είναι μικρό σε διαστάσεις, το μικρότερο SUV στην γκάμα της ιαπωνικής μάρκας, και σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της Lexus είναι εμπνευσμένο από το παραδοσιακό ιαπωνικό Kagami-Mochi που δεν είναι άλλο από το γνωστό μας κέικ ρυζιού.

Advertisement
Advertisement

Η τολμηρή σχεδιαστική προσέγγιση της Lexus σε καμία περίπτωση δεν περιόρισε τις premium καταβολές του LBX το οποίο συνεχίζει να εμπνέει πολυτέλεια στον παρατηρητή. Παράλληλα, το αυτοκίνητο θέλει και μπορεί να προσελκύσει νέους οδηγούς οι οποίοι αναζητούν κορυφαία ποιότητα, σε ένα σύγχρονο και μοντέρνο πακέτο.

Την κίνηση στο νέο LBX δίνει ένα υβριδικό σύνολο το οποίο φροντίζει για ισχυρές επιδόσεις, οικονομία στο καύσιμο και σοβαρή περιβαλλοντική συνείδηση. Το τρικύλινδρο σύνολο των 1.5 λίτρων αποδίδει 136 ίππους και 185 Nm ροπής με την μπαταρία να είναι εντελώς καινούρια προσφέροντας επιπλέον ηλεκτρική υποστήριξη στο αυτοκίνητο όταν απαιτείται περισσότερη ισχύς. Παράλληλα δίνει μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία στο LBX και αυτοφορτίζεται μέσα από το βενζινοκίνητο μηχανικό σύνολο.

Advertisement

Στο εσωτερικό, η Lexus έχει εμπιστευθεί στην σχεδιαστική φιλοσοφία Tazuna την οποία συναντήσαμε πρώτη φορά στη σειρά NX των μεσαίων SUV της. Ο οδηγός απολαμβάνει το σύστημα Lexus Link Connect μέσω της οθόνης αφής 9,8 ιντσών, ενώ για την άμεση και πλήρη πληροφόρησή του φροντίζει η οθόνη 12,3 ιντσών. Η ποιότητα των υλικών είναι πολύ υψηλή, ενώ οι χώροι επίσης είναι μεγάλοι για να φιλοξενήσουν τους επιβάτες με τις αποσκευές τους. Άλλωστε το μεγάλο πορτμπαγκάζ των 332 λίτρων δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

Advertisement

Η Lexus θέλει να ακολουθήσει μια πιο νεανική φιλοσοφία στα νέα μοντέλα της και με το LBX πετυχαίνει τον στόχο στο απόλυτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Lexus RX 500h F Sport Performance
Το ολοκαίνουργιο Lexus LBX ανοίγει νέους ορίζοντες
Να, γιατί το νέο Lexus LBX θα γίνει άμεσα best seller

Advertisement