Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ολοκαίνουργιο Lexus LBX ανοίγει νέους ορίζοντες

Ελλάδα 5:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ολοκαίνουργιο Lexus LBX ανοίγει νέους ορίζοντες

ΝΕΑ

Το ολοκαίνουργιο Lexus LBX ανοίγει νέους ορίζοντες

ΝΕΑ

Το εντελώς νέο και εντυπωσιακό Hybrid Electric Lexus LBX είναι το πιο compact Lexus μέχρι σήμερα, ωστόσο δικαίως αποτελεί ένα μοντέλο-ορόσημο, που καταρρίπτει την παραδοσιακή ιεραρχία στον τομέα της πολυτέλειας και αλλάζει εν τέλει τα δεδομένα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Lexus LBX, θα γίνει ένα από τα best-seller της μάρκας στη Γηραιά Ήπειρο, στη χώρα μας θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία από τον Σεπτέμβριο του 2023, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν στις αρχές του επόμενου έτους.

Το νέο Lexus LBX ασπάζεται σύγχρονες σχεδιαστικές ιδέες και τεχνολογίες, διατηρώντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά που αποτελούν σήμα κατατεθέν της Lexus: την πολυτελή ποιότητα κατασκευής και τη φιλοξενία Omotenashi.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που είναι απλό, άνετο και εύχρηστο, αλλά ασυμβίβαστο σε θέματα ποιότητας και προσοχής στη λεπτομέρεια: απόσταγμα της ουσίας της Lexus σε μια μικρότερη συσκευασία, που υπερβαίνει τις παραδοσιακές προσδοκίες των πελατών για το τι μπορεί να προσφέρει ένα premium compact SUV.

Επίσης, ανοίγει νέους δρόμους, καθώς ανατρέπει την παραδοσιακή στρατηγική εκδόσεων, παρέχοντας στους ιδιοκτήτες περισσότερη ελευθερία να εκφράσουν το προσωπικό τους γούστο και στυλ. Πιστό στη δέσμευση της Lexus να “καταστήσει την πολυτέλεια προσωπική υπόθεση”, το νέο LBX θα προσφέρεται με δυνατότητα επιλογής από τέσσερις “atmosphere” εκδόσεις πέραν της βασικής.

Advertisement

Τώρα, αντί να καθορίζονται από το επίπεδο εξοπλισμού ή τα χαρακτηριστικά άνεσης, αυτές οι εκδόσεις εστιάζουν στην έκφραση διαφορετικών εκλεπτυσμένων, δυναμικών ή σπορ θεμάτων μέσα από στιλάτες λεπτομέρειες, χρώματα, υφές και φινιρίσματα. Ένα νέο πρόγραμμα Lexus Bespoke Build θα προσφέρει ακόμα περισσότερες εξατομικευμένες επιλογές.

Advertisement

Το LBX είναι επίσης μια σημαντική υπέρβαση για την επιχειρηματική δραστηριότητα της Lexus στην Ευρώπη. Για πρώτη φορά, η Ευρώπη ήταν η κορυφαία Ήπειρος για την ανάπτυξη ενός νέου και καινοτόμου οχήματος της Lexus. Αυτή η επιρροή θα συμβάλει ώστε το LBX να γίνει ένα από τα πιο καλοπουλημένα αυτοκίνητα για τη μάρκα στις μεγαλύτερες αγορές.

Η σχεδίαση του νέου Lexus LBX καθιερώνει μια νέα ταυτότητα για τη Lexus με την ονομασία “Resolute Look” που ορίζει εκ νέου την περίφημη μάσκα ατράκτου. Ενώ οι εξωτερικές διαστάσεις είναι πιο συμπαγείς από οποιοδήποτε άλλο Lexus, η εμφάνιση είναι μυώδης και ισχυρή.

Advertisement

Στο εσωτερικό, η έμφαση δίνεται στην εμπλοκή του οδηγού με ένα οδηγοκεντρικό cockpit οδηγού βασισμένο στη φιλοσοφία Tazuna της Lexus, καθώς και στη δημιουργία μιας ελαφριάς και ανοιχτής αίσθησης με εξαιρετική ορατότητα και έναν πίνακα οργάνων που ‘αγκαλιάζει’ ομαλά τα πάνελ των θυρών.

Ακολουθώντας έναν διαφορετικό δρόμο με το LBX, η Lexus υιοθέτησε μια νέα προσέγγιση για τη δημιουργία της γκάμας εκδόσεων, εισάγοντας επιλογές που αντικατοπτρίζουν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο οι σημερινοί πελάτες αναζητούν αυτοκίνητα που ταιριάζουν στο προσωπικό στυλ και το χαρακτήρα τους.

Η σχεδιαστική φιλοδοξία της Lexus με το νέο LBX, ήταν να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο που θα έχει πιο cool χαρακτήρα, αποπνέοντας ένα αυθεντικό, αβίαστο στυλ με το οποίο οι άνθρωποι θα νιώσουν άμεσα συνδεδεμένοι. Ο σκοπός επετεύχθη, το νέο Lexus LBX δίνει νέο νόημα στα compact crossover.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτη επαφή με το Lexus LBX
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο μικρό Lexus LBX (+video)
Έτσι μπορεί να είναι το νέο Lexus LBX