Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lamborghini SCV12 αποδίδει 830 ίππους

Ελλάδα 0:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lamborghini SCV12 αποδίδει 830 ίππους

ΝΕΑ

Η Lamborghini SCV12 αποδίδει 830 ίππους

ΝΕΑ

Η Lamborghini είναι σχεδόν έτοιμη να αποκαλύψει τη νέα SCV12 καθώς ο ιστότοπος της εταιρείας διαθέτει μια αποκαλυπτική εικόνα teaser και ένα μήνυμα που λέει “μείνετε συντονισμένοι”.

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας από την εικόνα, μπορείτε να δείτε ότι η SCV12 είναι αρκετά επιθετική καθώς οι αεροδυναμικές πλευρικές ποδιές της αγκαλιάζουν το έδαφος. Εμπρός υπάρχει ένα τεράστιο σπόιλερ κατασκευασμένο από ανθρακονήματα όπως επίσης και κομψά φώτα LED με διακριτικό οκταγωνικό σχήμα.

Ενώ η σκοτεινή εικόνα teaser κρύβει κάποιες βασικές λεπτομέρειες, το μοντέλο θα έχει σχεδίαση τύπου σφήνας με αεραγωγό στην οροφή. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τα αεριζόμενα εμπρός φτερά, μια τεράστια πτέρυγα στην ουρά αλλά και πτερύγια πίσω από τους πίσω τροχούς.

Προηγούμενες φωτογραφίες είχαν αποκαλύψει επίσης αεραγωγό στο καπό, πολλά αεροδυναμικά στοιχεία όπως μεγάλο διαχύτη στο τελείωμα καθώς και μια διπλή απόληξη στο σύστημα εξάτμισης. Η Lamborghini έχει ήδη πει πολλά για το αυτοκίνητο περιορισμένης έκδοσης.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, η SCV12 θα πατά σε ένα «νέο πλαίσιο από ανθρακονήματα που επιτρέπει μεγαλύτερη αναλογία ισχύος προς βάρος, καθώς και την καλύτερη συμπεριφορά στην πίστα». Το επιθετικό στυλ θα επιτρέψει επίσης στο μοντέλο να παράγει περισσότερη κάθετη δύναμη από την αγωνιστική GT3.

Η ισχύς θα παρέχεται από έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα V12 που παράγει 830 ίππους. Θα συνδυάζεται με εξατάχυτο σειριακό κιβώτιο που στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς. Η SCV12 διαθέτει τροχούς μαγνησίου 19 και 20 ιντσών που φορούν ειδικά ελαστικά της Pirelli. Δεν έχει γίνει ακόμη λόγος για το πότε ακριβώς θα παρουσιαστεί η νέα SCV12, αλλά σίγουρα αυτή έρχεται σύντομα καθώς η Lamborghini διέρρευσε πως το επίσημο λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί προς τα τέλη του καλοκαιριού.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Lamborghini SCV12: Το hypercar της Squadra Corse των 830 ίππων (+video)

Advertisement

Η αγωνιστική Lambo SCV12 στην Imola (VIDEO)

Teaser της Lamborghini για τη Sian Roadster

 

Advertisement